Колеги от къде мога да си купя маншонче за спирачно цилиндърче колата е импреза 1.6 95 коня.Говорим за предните дискови спирачки, диаметър 57 е . Гледам в Ебей конплекта маншонче + О пръстен е 7 дол тука ме убиха с някакви цени от 50 лв с доставката става даже към 60 ? Аз съм от Велико Търново.
Още едно въпросче, понеже не съм източвал цялата спирачна течност ако долея а не е същото спирачното масло има ли вероятност да се пребие .Доколкото разбирам те са освен различни марки а и различни модификации.
Най-вероятно си с течност DOT 4, или евентуално по-старата DOT 3 (виж жълтата капачка на казанчето за спирачна течност - там пише). Двете са напълно съвместими - като доливаш, пък и да сменяш изцяло - слагай смело DOT 4 (то сигурно вече DOT 3 трудно се намира). Другото, което става е DOT 5.1 и е с още по-добри характеристики (но е много важно да не се бърка с DOT 5, което е най-добро като характеристики, но е на синтетична основа и има специални изисквания към гумените елементи на спирачната уредба - използва се главно от състезателни машини със предвидени за целта системи).
_________________ Never say never
Чет Апр 06, 2017 10:33 am
render
Регистриран на: Пон Юни 16, 2014 8:18 pm Постове: 89 Местоположение: sofia
Автомобил: impreza
Рейтинг: 0