Отговори на тема
 маншонче за спирачно цилиндърче 
Автор Съобщение

Постове: 89
Автомобил: impreza
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги от къде мога да си купя маншонче за спирачно цилиндърче колата е импреза 1.6 95 коня.Говорим за предните дискови спирачки, диаметър 57 е . Гледам в Ебей конплекта маншонче + О пръстен е 7 дол тука ме убиха с някакви цени от 50 лв с доставката става даже към 60 ? Аз съм от Велико Търново.

Пон Апр 03, 2017 2:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 186
Автомобил: Outback 3.6 2016
Рейтинг: 19
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Аз си поръчах цял спирачен комплект и за двете колела за около 40лв. Питай mimo13 Варна

Вто Апр 04, 2017 9:53 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Още едно въпросче, понеже не съм източвал цялата спирачна течност ако долея а не е същото спирачното масло има ли вероятност да се пребие .Доколкото разбирам те са освен различни марки а и различни модификации.

Чет Апр 06, 2017 6:16 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 201
Автомобил: Jeep Cherokee 2.5CRD
Телефон: 0889525074
Рейтинг: 83
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Най-вероятно си с течност DOT 4, или евентуално по-старата DOT 3 (виж жълтата капачка на казанчето за спирачна течност - там пише).
Двете са напълно съвместими - като доливаш, пък и да сменяш изцяло - слагай смело DOT 4 (то сигурно вече DOT 3 трудно се намира).
Другото, което става е DOT 5.1 и е с още по-добри характеристики (но е много важно да не се бърка с DOT 5, което е най-добро като характеристики, но е на синтетична основа и има специални изисквания към гумените елементи на спирачната уредба - използва се главно от състезателни машини със предвидени за целта системи).

Чет Апр 06, 2017 10:33 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря за отговора :)

Чет Апр 06, 2017 7:21 pm
Върнете се в началото
Профил