Привет колега,
Не ми става ясно точно какво те интересува - дали маслата са добри или дали фулерена добавен към тях наистина работи, та набързо и за двете.
Моя опит с маслата е само с 5w40 от пълната им синтетика със и без фулерен. Маслата са много добри според мен и задържат качествата си по-дълго в процеса на експлоатация. Какво имам в предвид - Eneos, Ravenol и Motul синтетика обикновенно не мърдат като ниво в двигателя докъм 3000-5000 км наработка и след това започват да изчезват в процеса на работа и докъм 8-10000 км обикновенно доливам до литър масло. С Bardahl нивото остава едно и също до 6000-7000 км наработка и необходимостта от доливане е съвсем малка ако изобщо е нужна.
Маслото с фулерен е по "прилепващо" в смисъл, че остава по повърхността на двигателя по-дълго време. За това съдя по времето, което минава докато нивото на маслото по щеката за мерене спира да се променя - около 15-на мин.
Като цяло продуктите на Bardahl изглеждат с добро качество, пробвал съм добавките им за почистване на бензинови и дизелови двигатели - резултатите са осезаеми и продължавам да ги ползвам.
Самия фулерен преставлява сфера съставена от въглеродни атоми, мисля, че минималния брой беше 60. Много устойчиви са и освен това бидейки сфери с нано-размер очевидно помагат за по-ниско механично триене. Повече за тях - тук:
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A4% ... 0%B5%D0%BD