Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр 1, 2  >
 Ръкавици за шофиране - от къде. 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1179
Автомобил: Subaru Forester XT
Рейтинг: 706
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Кой знае какво си мислите, когато четете заглавието на темата. Не. Не е никаква гъзария или нещо подобно, а е огромна екстра за доста хора. Понеже на мен доста ми се потят ръцете, когато карам и един път пробвах такива. Разликата беше огромна. Понякога, при по шибани завои, изтървам волана. За жалост не мога да си намеря хубави кожени освен в ART, а от продуктите им не съм много доволен. Та моята молба е ако някой ползва нека сподели какви точно ползва. Замисъла е да са без пръсти и с вентилирана кожа.

Чет Юни 29, 2017 8:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 704
Автомобил: WRX '02 & 2.0X '04
Рейтинг: 177
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не знам за шофиране, ама аз имам ръкавици за колело от Джъмбо. Струваха точно 5 лева и са най-удобните ръкавици, които някога съм ползвал... а съм ползвал поне 10 модела. Ама съм ги ползвал за колело де... за шофиране не знам. Лично мен не ми е приятно да карам с ръкавици, часовник, гривна и пр. аксесоари. :pardon:

Чет Юни 29, 2017 9:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
vizor написа:
Кой знае какво си мислите, когато четете заглавието на темата. Не. Не е никаква гъзария или нещо подобно, а е огромна екстра за доста хора.

Ще се въздържа да ти кажа какво мисля по въпроса, че ще трябва да се банна :D
Майтапа на страна, ама надали кожени дори и с дупки ще ти помогнат.
Виждал съм един познат да играе баскетбол с плетени памучни бели ръкавици, поради кожен проблем и си мисля, че от памук биха били по-подходящи.
Бях моторист до 3-4 преди години и няма кожени ръкавици които да не запарват и цапат.

Другият вариант е да пуснеш една тема в Ауди и БМВ форума, в такива коли виждам доста шофьорчета с ръкавици, явно м са им много бързи колите, само не знам дали освен съвети няма да получиш и други предложения ROFL

Чет Юни 29, 2017 9:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Часовника ми тежи 176 грама (http://abload.de/img/ecozilla4jjxg.jpg) .. Всичко по-леко от това съм като без ръка :(
Иначе за колелото е ясно. Ползвам и за тренировки също точно поради гореописаната причина, но за шофиране ми е малко по-важно какви са, защото трябва да не спарват ръцете. В крайна сметка ще пробвам тези на ART и да ги видим как са.

Бях харесал преди 1-2 месеца ето тези, но докато успея някакси да преживея цената им - свършиха :(

http://www.autodromo.com/accessories/stringback-gloves/

Иначе като че ли искам да пробвам ето такъв модел:

Изображение

Мисля, че са точно това, което търся като цяло.

@Vmax:
И да ме подминаваш на Околовръсното, докато си карам с 80 и после да ми викаш с тея ръкавици няма ли да дадеш малко газ? ROFL

Иначе не забравяй, че в мотора климатик нямам. С ръкавици в жегите съм свикнал, защото играя футбол на един много неискан от всички футболисти пост. Иво Клаудио Бравото ми викат. Вярвай, че е по-зле БЕЗ ръкавици при мен :( Карал съм, но с по-дебели и плътни и разликата е от небето до земята

Чет Юни 29, 2017 9:44 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 610
Автомобил: Outback 09
Рейтинг: 77
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ръкавици имам някъде,ако ги намеря ще ги снимам и ако ти харесат ще ти ги подаря.Часовника е супер, гмуркаш ли се с него?Ecodrive на Ситизен е много прецизна машина.Съжалявам за спама.

Чет Юни 29, 2017 10:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Ако ще се правиш на гъзар - търси ICON.
След работа съм на автопилот, та въобще не съм те разпознал, като карам с 80 имам чувството че мога да тичам с толкова;)

Аз бих заложил все пак на памук, освен ако няма да съветваш някой де...

Чет Юни 29, 2017 10:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Памука е супер, но ще е по-зле от потни ръце на волана. За това трябва да са кожени. Поне така си го обяснявам аз. Icon са моторджийски. На таквоз не се качвам ако ще и vr46 да ме вози.

Иначе за колегата по-горе - да гмуркам се, но на фрий дайвинг само. Тази година живи и здрави ще мина едно плитко ПАДИ. Иначе имам и Citizen Red Arrows и още няколко. Фен съм на часовниците, но все още не мога да се добарам до истински. Малко ми се промениха приоритетите и за това си нося старите. Като цяло колекцията ми е доста слабичка :(

Провери за ръкавиците все пак. Проблема ми е, че ръцете са ми доста дребни и трябва да търся размери като за глупави четвъртокласници (М размер)

Чет Юни 29, 2017 10:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 73
Автомобил: Outback H6 2008.
Рейтинг: 19
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
vizor написа:
Кой знае какво си мислите, когато четете заглавието на темата... Понякога, при по шибани завои, изтървам волана.

Много интересна тема колега и аз съм се замислял за такъв аксесоар, но някак си си ги представям на ръцете ако държа подобен волан... :D
https://www.moto-lita.co.uk/media/1395/xke-15-t-xke-oem.jpg?anchor=center&mode=crop&quality=80&width=1800&height=1800
п.с. И това със изтърването на волана - да ако си потен по махагоновата част си е доста кофти

Иначе бях гледал в ОЛХ някакви преди време и не бяха цифра, а до колко ще са качествени...

Пет Юни 30, 2017 9:22 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Вие се ебавате, ма хората се борят с недозавиването одавна в БМВ форума и ако не са от сърна ръкавиците нямат завиване на баварките ;)
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... d989b69778

Пет Юни 30, 2017 11:32 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Точно тоя линк четох, ама се въздържах да го постна да не се засегне Иво.
Голяма драма - ако не е сърна направо не знам как ги карат тези коли...

Пет Юни 30, 2017 3:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Е той бъзика не е с Иво, а със сърната. ;-)

Изпратено от моят D2403 с помощта на Tapatalk

Пет Юни 30, 2017 5:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Е линка е легендарен. Когато търсих попаднах на него, но когато видях от къде е .. дори не го отворих да проверя ROFL По принцип има вариант за нещо сравнително нецензурно и тогава нямат късане, но все пак.. само да не започнат да се лигавят ръкавиците повече от мен ](*,)

Днеска ги гледах тези в ART, но бяха ужас ...

Пет Юни 30, 2017 8:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Отговори с цитат
Тези дни ще ти трябват такива

Прикачени файлове:
aMAbbD6_700b[1].jpg
aMAbbD6_700b[1].jpg [ 43.36 KiB | Прегледано 971 пъти ]
Пет Юни 30, 2017 8:22 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
Ей смляхте ме. Верно ли никой не ползва такива? :( Аз ли съм единствения "лигав" тука. Май просто ще купя едни и ще видя на 40 градуса как ще се представят, че ми се очертава каране. Най-много да стана целия на петна от перфорацията на кожата. Следващия вариант е този, който Божо предложи.. :(

Даже сега обърнах внимание на нещо, което ме накара да садна леко..

Прикачени файлове:
sad.PNG
sad.PNG [ 31.59 KiB | Прегледано 960 пъти ]

Пет Юни 30, 2017 8:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Твоята пералня няма ли климатик, че насила се правиш на дантела? :giggle:

Пет Юни 30, 2017 9:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Чудя се как да съм по-готин. Като си паркирам в гаража и да сложа ръкавиците на таблото :D

Със Субару няма да стане, трябва да е AMG, M, S буквички на финала, че само с ръкавички...

Пет Юни 30, 2017 9:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 353
Автомобил: Субару Легаси 2,2 1996; Аутбек 2,5
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Аз откачам, когато почна да лепна за нещо, а воланите на Субару са като че ли пропити с някакво лепило и като се сгорещи и почнат да ми се потят ръцете, сякаш залепват. В такива случаи почвам да си охлаждам едната ръка на климатика, после другата, но край няма. За ръкавици не съм се сещал, но мисля, че ще спарват още повече, по-скоро мислех за някаква пудра като тия на щангистите :D
Така съм си от малък, не мога да понасям да ми залепва кожата за нещо.

Пет Юни 30, 2017 9:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1249
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ами защо не поташ във форумите за класически и ретро коли там със сигурност ползват.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пет Юни 30, 2017 11:01 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 790
Автомобил: VA STI
Рейтинг: 563
Отговори с цитат
vizor, що просто не претапицираш волана с нещо подходящо за целта?

Съб Юли 01, 2017 12:26 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
И това съм го мислил, но това не оправя ситуацията като карам друг автомобил. Отново губя сцепление с волана. В крайна сметка ще опитам с ръкавици, които все пак това им е предназначението и ще видя как е за повече време с тях. Ще пусна и feedback. Може пък и да е полезно на някой :)

Съб Юли 01, 2017 12:49 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр 1, 2  >