Здравейте
В понеделник минах диагностика при Любо в Люлин.
Имаше теч на масло от гарнитурите. За смяна бяха тампоните на стабилизиращата щанга, биалетки, тампони на носача.
Като ремонт щеше да ми излезне около 700 лв. Като добавим и смяната на маслото в двигателя и скоростната кутия + нови свещи + регистрация , крайната цена ставаше около 1 600 лв., което ме устройваше.
Но, не беше само това
Търговеца твърдеше, че е сменил всичко по ангренажа, което ми се стори много странно.
В сервиза също имаха съмнения, че по колата е пипано не много професионално. Компресията на двигателя беше на долна граница и не се вдигна дори след 10 мин. работа на празен ход. Наблюдаваше се едно тресене на самия двигател. То се „лекувало“ с едни 1 600 лв. Дисплея на климатика не светеше и се сменял целия панел – още 350 лв.
След диагностиката от сервиза ми казаха, че било нормално за кола на тези години и още повече ме объркаха. Като, че ли очаквах от тях категоричен отговор – купувай или бягай далеч от нея.
Отказах се след двудневно мислене. Колата много ми хареса и ако не бяха тези съмнения за скъсан ремък, щях да я взема.
Като обява стои все още само тук. Още на следващия ден беше свалена от другите сайтове. Възможно е и да е продадена
http://obiavi.automedia.investor.bg/pcg ... 6708&pic=1