Отговори на тема
 централно заключване 
Автор Съобщение

Постове: 1
Автомобил: Subaru Legasy
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, малко помощ при възможност. Единият ключ не действа при отключване и заключване. Другият работи нормално. Батерията е сменена. Не зная дали има връзка, но "светещият ключ" на арматурното табло - сигнал, че контактния ключ е изваден мига без непрекъснато. :(

Чет Авг 17, 2017 9:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 11
Автомобил: Subaru Legacy IV 2.0 138hp 2003
Нов фен
Отговори с цитат
Привет Колега, мигащия ключ показва че колата има имобилайзер. Ще свети докато не вкараш ключа отново :) И аз се чудех преди 2 вечери какво се случва :) За другото с ключа който не работи, не мога да кажа. При мен 1 машина ( задна дясна ) отказва да захапе през централното. Слабо място са просто.

Чет Авг 17, 2017 10:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 133
Автомобил: Subaru Legacy 2.0-137hp
Телефон: 0887232884
Рейтинг: 48
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Към колегата "Pesho_N" сигурен ли си че моторчето на централното работи? При мен беше така на задна лява чуваше се някъкво прищракване но не отключва или заключва. Моторчето беше заминало. Нито с дистанционо нито с копчето от шофьорската врата реагираше. Наложи се смяна на моторчето което не се намира тук в България. Иначе предлагат машинки ама са на е..... цените.Аз си поръчах моторчета от интернет но с кръгла ос и ги испилих да станат като оригинала. Ако ти трябва имам още 3 мога да помогна. А относно проблема на колегата с проблема с ключа може да е испаднал в софтуерна кома :D но това не мисля че е проблем просто трябва да се зачисти добре и да се обучи на ново освен ако нещо платката не е заминала но това е рядкост. Мисля че всеки читав авто ключар може да го направи. Мойте ги обучава майстора който ми слага алармата в София е в Надежда близо е до бензиностанция Интер Сиид на Бели Дунав

Нед Авг 20, 2017 9:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
BadMad, същата история е при мен. Задна дясна се чува че се мъчи, но не го захапва изобщо. Отпред шофьорската най-много от 3-ти опит и заключва ( като влезе в серия да не захапе от началото ). Каква цена искаш за 2 моторчета?

Пон Авг 21, 2017 10:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Ами 20 кинта за 2те моторчета ако си от софия мога да ти помогна за да ги сложим да ги тестваме на място защото единственото което им е на моторите че са с обърна поляритет и може да се наложи да сменим + и - на буксата аз мойте просто ги срязъх и размених кабелите преди нея защото не исках да разглабям буксата че са малко нежни пък и така е по лесно за въстановяване след това. Пък ще пием по :beer: и ще ги направим че машинките са капсоловани и тябва да ги отвориш леко и после да се окрепът и залепът. Не е нищо сложно но си е пипкава работа

Вто Авг 22, 2017 12:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 194
Автомобил: Subaru Legacy 2005
Отговори с цитат
BadMad написа:
Ами 20 кинта за 2те моторчета ако си от софия мога да ти помогна за да ги сложим да ги тестваме на място защото единственото което им е на моторите че са с обърна поляритет и може да се наложи да сменим + и - на буксата аз мойте просто ги срязъх и размених кабелите преди нея защото не исках да разглабям буксата че са малко нежни пък и така е по лесно за въстановяване след това. Пък ще пием по :beer: и ще ги направим че машинките са капсоловани и тябва да ги отвориш леко и после да се окрепът и залепът. Не е нищо сложно но си е пипкава работа

До сега всичките които съм сменял си бяха с обърнат полюс. Оправях това точно както си написал :D . Ако ще ги сменяте драснете за да дойда да пия по бира с вас :beer:

Вто Авг 22, 2017 12:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 273
Автомобил: 2005 Impreza STI на 1.5бар газ
Рейтинг: 188
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Неработещия ключ или по-скоро да говорим за наработещо дистанционно за централно или е сдал багажа или се е разсинхронизирал и за това не работи. Потърси в интернет как се синхронизира ключ за твоето субару и пробвай.

Вто Авг 22, 2017 2:58 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
BadMad, точно за този уикенд планувам пътуване до София малко да обслужа колата, така че, ако си свободен може да направим работа. Бирата ще е от мен :beer:

Вто Авг 22, 2017 6:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Колега "Pesho_N" имаш лично :giggle: :giggle:

Вто Авг 22, 2017 10:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 20
Автомобил: Legacy 2.0 R 2006
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте!
При мен отвреме на време дистанционното не иска да заключи колата.
В този случай влизам в колата затварям вратите, давам на контакт задържам копчето за заключване на вратите (копчето на шофьорската врата) и без да го пускам натискам копчето на ключа.
След това всичко е ОК :)

Пон Авг 28, 2017 3:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
:-? :shock: Е това до сега несъм го чувал. :shock:
Може би пак е свързано с дитанционото но може и да греша идея си нямам за този проблем. :pardon: съжелявам ама тук нямам идея кво може да е

Пон Авг 28, 2017 8:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Малко помощ от мен намерх моторчета доста по ефтинки от и-бей в алиекспрес са за нищо парички 4 мотора само трябва пилене и може би размяна на кабелите но цената е =D> :D ROFL мнго добра който може да поръчва да каже да може и някой друг който има нужда но не може като мен да прави покупки онлайн да се въсползва :good: . https://m.aliexpress.com/item/32732749066.html#autostay

Чет Авг 31, 2017 8:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 8
Автомобил: Legacy
Нов фен
Отговори с цитат
Не можах само да разбера кога свети лампата за ключа на таблото.Ако е само на втория ключ, то най вероятно няма нищо в него т.е. е само резервен да си отключиш колата ако стане нещо.

Чет Сеп 07, 2017 7:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
При мен и двата ключа работят съвсем еднакво нищо не мига и двата отлючват и заключват. Това явно е проблем в самият ключ най точно в чипа . Емубилайзерът на колата не намира ключа. Ако колата пали с този ключ незнам дали мигането трябва да стои.

Пет Сеп 08, 2017 6:43 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 46
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 2005
Рейтинг: 6
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте ! Да споделя как е при мен : При затворена ( заключена ) кола свети червения ключ на таблото, при отваряне на вратата
светва ринга на ключа и червения ключ на таблото продължава да мига. Вкарваш ключа в ринга завъртваш и тогава червения ключ спира да свети !

Пет Сеп 08, 2017 11:45 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема