Joto_moto написа:
Другото странно е, че ми искат 120лв да я закараме до сервиза, което ми се вижда бая. Да все пак гориво време ама все пак нали продаваш.
Че на репатрак ли ще я карат, че толкова пари? Самия преглед е ясно, че ти ще си го платиш, но бензина, освен ако не пътуваш някъде далеч, не виждам защо. Иначе то ако продавача плаща разноските за прегледа в сервиз и транспорт с репатрак, на всеки който се обади накрая колата ще стане по-добре да я бракува. Аз бих се разбрал купувача плаща, и ако я хареса и вземе, да му приспадна сумата за прегледа даречем. Ако това е метод да те откажат от преглед в бял сервиз, бягай. Този преглед не е панацея и не е гаранция , че ще има нещо което ще ти излезе солено после, но поне някакви знайни неща ще се видят. Според мен, щом не са оправили климатика, а директно са му изкурубили ремъка има голям шанс останалите части не са поддържани както трябва, а този мотор си иска неговото и когато се занемари на "щастливеца" след това му се стъжнява. Прочети и тук, има доста писано за предишния форестър, който е със същия двигател макар и да има разлики. Да добеиш някаква представа(ако не си я прочел още. Успех!