Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  >
 Информация за навигация за всички модели на Субару 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 176
Автомобил: Forester 2018, 2.5, CVT
Телефон: 08889566нулашест
Рейтинг: 122
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
На това, което аз взех, съм настроил с включването да се стартира Waze. Стартирането е мигновено, без никакво забавяне. Работи без лаг, забиване или други мизерии. Радиото или друга музика, също тръгва веднага.
Наистина, на други подобни, купувани от БГ, първоначалното зареждане е голяма мъка. Правих настройка на две такива и буквално ме изкараха извън кожата, а по характеристики бяха сходни на това, което купих (или много лъжат).

Сря Окт 04, 2023 4:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5911
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Няма как да стартира мигновено, ако прави студен старт. Предполагам е някаква настройка, но не съм открил каква. Даже бях писал на китайците и се правят на ударени.

Чет Окт 05, 2023 9:12 am
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 135
Рейтинг: 90
Отговори с цитат
Повечето имат опции само да заспиват за определен период. При мен 0-60мин. Бих овеличил времето на 24 часа за да нямам студени стартове, но трябва да руутвам устройството и да се ровя в китайската част на андроида. Консумацията обаче е убийствена ~500mah и трябва да се предвиди запас на акумулатора. Виждал съм други, при които опцията е 1-3 дни.

Чет Окт 05, 2023 11:13 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Съжалявам, но нещо не мога да кача видео. Засякох по време. На шестата секунда след запалване на колата се е включила медията, а на десетата секунда вече е заредена и картата на Waze. Това е при сутрешното палене. Обикновено ползвам два екрана - на единия е Waze, а на другия е радиото. Ако изключа колата за около час (а може би и повече) и след това запаля, на четвъртата секунда вече са заредени и двата екрана.
Когато монтирах медията и я включих за първи път, стартът също беше в този диапазон.
Не искам да бъда криво разбран, не правя реклама на китайската медия. Искам други да получат представа за отделните продукти. Аз имам опит с други две и мога да сравнявам. Разликата е огромна.

Чет Окт 05, 2023 6:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5911
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Дай да видим точно коя е де - модел, линк?

Чет Окт 05, 2023 6:44 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
Дал съм линк по-нагоре https://www.joyingauto.eu/joying-special-head-unit-replacement-plug-and-play-for-subaru-forester-impreza-wrx-sti.html . Моята е с Андроид 10, а малко след като я купих пуснаха тази. С Андроид 10 вече не я предлагат, но новата изглежда по-добра. Обръщам внимание, че доставката е от Китай и има ДДС и мито.

Чет Окт 05, 2023 7:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 394
Автомобил: STI
Рейтинг: 300
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако след загасяне на мотора и заключване на вратите няма консумация на ток, значи мултимедията наистина си струва парите. Ама това с другите е убийствено. На стара кола имах утечка на оригинална мултимедия и чисто нов акумулатор зимата ми го изхаби за месец-два.

Чет Окт 05, 2023 7:55 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
За съжаление в параметрите на тази не пише нищо по-различно от всички останали 8-ядрени, които зареждат за по 20-25 секунди само андроид.
Колегата е попаднал на серия, при която китайците не лъжат толкова много за хардуера вътре.
В XDA има 25 секундни анимации на Субару, които докато изтекат всичко е заредило. :D :D :D

Пет Окт 06, 2023 9:06 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Първо палене за деня https://youtube.com/shorts/D485YxiHzSU?si=8I16tQY9wVJowL2d
Следващо палене https://youtu.be/iyklNBVnxiQ?feature=shared
 15

Пет Окт 06, 2023 10:13 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Впечатляваща е скоростта на първото палене ако наистина няма подаване на ток преди натискането на бутона. Дори устройствата, които нямат пълен андроид, а се ползват само с carplay/android auto зареждат по-бавно.

Пет Окт 06, 2023 4:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Нямам проблеми с акумулатора. Миналата седмица бях за риба 6 дена. В неделя преди обяд пристигнах на язовира и изключих колата. В петък в късния следобед запалих без никакви проблеми, а медията си зареди нормално. Ако черпи постоянно ток от акумулатора, ситуацията щеше да е друга.

Пет Окт 06, 2023 4:24 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
slavckc написа:
Нямам проблеми с акумулатора. Миналата седмица бях за риба 6 дена. В неделя преди обяд пристигнах на язовира и изключих колата. В петък в късния следобед запалих без никакви проблеми, а медията си зареди нормално. Ако черпи постоянно ток от акумулатора, ситуацията щеше да е друга.

Изобщо не споря за това. Не съм наясно с тоците и просто се чудих дали е възможно подаване на ток когато светва старт/стоп бутона преди запалване или дори при отключване. Изобщо дали е свързано с работата и подаването на ток към оригиналната мултимедия към чиято инсталация вероятно е свързана тази. И дали тази скорост би се запазила ако се монтира в друга кола, която подава ток след контакт.

Пет Окт 06, 2023 4:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 50
Автомобил: Forester SG 2.0XT
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте, някой има ли представа има ли актуална карта за оригиналната навигация на Форко SG? Става въпрос за Display Screen Unit 86281SA000 Изображение

Благодаря :beer: :beer: :beer:

Пет Окт 27, 2023 2:14 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте , искам да попитам за субару Легаси от Канада 2022 г модел , има ли възможност за смяна на картата на навигацията с такава за Европа ? В момента е с карти на Северна Америка и Канада , ъпдейт им а само за тях . Някой сменял ли е и въобще възможно ли е ?

Сря Дек 06, 2023 12:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 886
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
vveessoo написа:
Здравейте , искам да попитам за субару Легаси от Канада 2022 г модел , има ли възможност за смяна на картата на навигацията с такава за Европа ? В момента е с карти на Северна Америка и Канада , ъпдейт им а само за тях . Някой сменял ли е и въобще възможно ли е ?
Не става!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Чет Дек 07, 2023 8:41 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
vveessoo, аз съм с Форестър от Канада и бях му взел карта памет с навигация за Европа. По нагоре и друг колега беше направил същото. Всичко тръгва нормално. Вече съм с китайска медия с Андроид и съм по доволен

Чет Дек 07, 2023 11:34 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 903
Автомобил: Outback '23 / 2.5 EU
Рейтинг: 383
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
то на 2022 има Android Auto / CarPlay, та всъщност няма особен проблем.
но би било добре да може и вградената навигация (с карти на ТомТом) да се европеизира.

там по интересното е, че има относително редовни ъпдейти са инфотейнмънт системата, които е добре човек да си направи (ако ги няма).
ето ги версиите и промените -> https://www.gen6firmware.com/2020/07/20 ... pdate.html

а тук в този тред се коментира "само" 550 страници е :)
https://www.subaruoutback.org/threads/2 ... 4/#replies

Последна промяна tarambuka3500 на Пон Яну 29, 2024 7:07 pm, променена общо 2 пъти

Пон Яну 29, 2024 6:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
boriss13 написа:
Здравейте, някой има ли представа има ли актуална карта за оригиналната навигация на Форко SG? Става въпрос за Display Screen Unit 86281SA000
Благодаря :beer: :beer: :beer:

виж в началото на тази тема дали го няма диска, едно време го има имаше но това беше отдавна :)
междувременно виж тоя сайт
http://cars-navigation.com/subaru-core1

Пон Яну 29, 2024 7:02 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Автомобил: Subaru Outback
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Хей, има ли някой от форума, който има Outback след 21-ва от САЩ и да си е направил сполучлив ъпдейт на мултимедията. Нека съм по конкретен. Искам да ми дава температурата във целзий, а не както сега във фатренхайт. Налягането в гумите също е в PSI а не в барове. Андрoид-ауто вече зная, че може да се отвори на цял екран.
Извинявам се, че същото писах и в друга тема. После видях, че тази е повече подходяща но не можах да изтрия въпроса си там.

Чет Май 30, 2024 10:21 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
titaniumman написа:
Хей, има ли някой от форума, който има Outback след 21-ва от САЩ и да си е направил сполучлив ъпдейт на мултимедията. Нека съм по конкретен. Искам да ми дава температурата във целзий, а не както сега във фатренхайт. Налягането в гумите също е в PSI а не в барове.

Мисля, че не може.
Ако колата е от САЩ е във F/PSI. За всички други региони (вкл Канада) е в Целзий. Също и радиото ти не хваща половината станции, ако не си забелязал :)
но това е за друга тема.

Чет Юни 27, 2024 10:14 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  >