Отговори на тема стр <  1, 2
 Четири бутални апарати на SG 158hp 
Автор Съобщение

Постове: 17
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
За 14 кралски и малко отгоре ще са при мен, ама освен, че са кармазъ с какво са по-добри от Хелла, Брембо, Будвег и всички дето твърдят че правят refurbished? А вероятно творят нови WRX-PRO, както им викате.

Вто Яну 16, 2024 7:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4380
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
https://www.ebay.co.uk/itm/184698096754
Ето ти рефърбишд от юк на по-добра цена. Що не будвег? Щото са рефърбишд също, ама в Латвия и има немалко лош отзив за тях. От Брембо са далече и оригиналните, ама и Брембото е с бъгове, но това е друга дискусия. От оригиналните 4 бутални има два производителя: Акебоно и Сумитомо, като вторите са по-добрите, а WRX Pro са копие на вторите. Ти си решаваш за какво ще похарчиш, но за мен тия апарати с нищо не превъзхождат двубуталните на 295мм, даже с оригиналния размер накладки реално са по-зле от тях. Ако искаш спиране за нисък бюджет, си взимаш двубутални с 316мм дискове от Б13, но там си вързан за 17" джанти.

Вто Яну 16, 2024 8:43 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Аз съм не-турбо версията. Мисля всички 158hp SG са на 276 диаметър, тия с пощенската кутия са на 294. Бих цитирал един тук непознат герой от една негова книга - "аз да спирам ми не трябват", просто оригиналните ми развалят тишината. Мерси на всички за отговорите, ситуацията е ясна - скоро ще меря, мисля и поръчвам.

Вто Яну 16, 2024 9:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 235
Автомобил: CarBerry dccd Fory, LGT
Рейтинг: 456
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Alxx написа:
Ако искаш спиране за нисък бюджет, си взимаш двубутални с 316мм дискове от Б13, но там си вързан за 17" джанти.

На Б14 се побират и в някои 16-ки, изпробвано. :)

Вто Яну 16, 2024 10:23 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
За да тествам американците, канала ми за доставка, а и да докажа, че Варненци ги мързи и/или не им се бачка, си поръчах дребна пратка. Морските твърдят че вече не се било произвеждало...84910SA000/84301SA001. Ах, забравих: Тия боклучави пластмаси мога само с хур да ги соча. Нито съм ги стягал, нито развивал и са в състояние все едно съм ги блъскал с теслата.

Сря Яну 17, 2024 12:30 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2