| Автор |
Съобщение |
|
Potrebitelx
|
|
Питам особено за източна и средна България. Трябва да има хора, които се занимават по специално със Субару или японски автомобили, въобще. Като при възможност аз съм се спрял на Изпреза, или Хонда и Мицубиши. И Импреза и Мицубиши, говорим за от 2008-2010 са слабо разпространени. А обявите в интернет са някаква част от предлагането. Ако знаете автокъщи с добра репутация и насочени към японските коли.
|
|
|
|
| Пон Юни 23, 2025 12:33 pm |
|
|
|
plaskom
|
За Субару търсиш Бат Буби от този Форум, от Варна. тел.0885897615 Боян Използвай търсачката и ще прочетеш само хубави отзиви от негови клиенти. 
|
|
30
|
|
| Пон Юни 23, 2025 8:16 pm |
|
|
|
kvark
|
Ще повторя колегата plaskom, но варианта за покупка на читаво Субару е един - Бат Буби. В противен случай едно от нещата които ще загубиш е времето в безполезно търсене, а то е едно от най-ценните подаръци на този свят. 
_________________ 1992 Alcyone SVX 2018 WRX STi 2020 Outback Touring XT VSI-3 DI 2017 Outback 3.6R LPi 2017 Forester XT 2.0DIT 2017 XV Crosstrek LPi 2010 Outback 3.6 LPi
|
|
|
|
| Пон Юни 23, 2025 9:05 pm |
|
|
|
Potrebitelx
|
|
Чух се с човека. И беше много отзивчив и ми разказа доста неща, които някои подозирах, че са така. И му благодаря и тук. И ми се засили впечатлението, че си е някакъв късмет да уцелиш читава кола. И по-добре да се вложат повече пари. Обаче опира до бюджет. И му разбирам много добре гледната точка. Трябва да купувам кола. И винаги на първо място ми е била Импреза. Хонда и Мицубиши. Нямате ли някакви впечатления от все пак читава автокъща. Аз съм попадал на такава но те почти не се занимават с японски коли.
|
|
|
|
| Вто Юни 24, 2025 4:03 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
Колега, ако бюджетът ви не стига за кола намираща се в Германия или Швейцария на под 200к км и минато гтп, то със сигурност няма да ви стигне ако си вземете кош от тук с въртян километраж. Разликата ще я метнете в сервизите. "Читава автокъща" в България е оксиморон.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Вто Юни 24, 2025 5:02 pm |
|
|
|
MitkoIvanov
|
Potrebitelx написа: Чух се с човека. И беше много отзивчив и ми разказа доста неща, които някои подозирах, че са така. И му благодаря и тук. И ми се засили впечатлението, че си е някакъв късмет да уцелиш читава кола. И по-добре да се вложат повече пари. Обаче опира до бюджет. И му разбирам много добре гледната точка. Трябва да купувам кола. И винаги на първо място ми е била Импреза. Хонда и Мицубиши. Нямате ли някакви впечатления от все пак читава автокъща. Аз съм попадал на такава но те почти не се занимават с японски коли. В автокъщите се докарват коли предимно годни за скрап в Западна Европа. А "частните" обяви са предимно от мърлячи, които не си поддържат колите - говорим за Субару, заради "ама те са здрави коли", здрави са, но не са олигофреноустоичиви. Никой в България няма да си даде здравото и читаво Субару, за да си вземе някой по-нова дарак от автокъща. По-добре събери още малко пари и от чужбина 
|
|
|
|
| Нед Сеп 07, 2025 6:25 pm |
|
|
|
dendim
Регистриран на: Съб Авг 18, 2018 4:42 pm Постове: 346 Местоположение: София
Автомобил: FORESTER SH 2.0 D
Телефон: нула893/624083
Рейтинг: 302      
|
MitkoIvanov написа: ...Никой в България няма да си даде здравото и читаво Субару, за да си вземе някой по-нова дарак от автокъща... Колега, ако знаеш колко много си прав! 
|
|
15
|
|
| Нед Сеп 07, 2025 6:44 pm |
|
|
|
gligor
Регистриран на: Чет Мар 21, 2019 10:25 pm Постове: 106 Местоположение: София - Банско
Автомобил: For SH 2.0D; OB 2006 2.5
Телефон: 0887077309
Рейтинг: 105  
|
|
Баб Буби форевър - в разширената фамилия имаме от него един Бек, една Хонда и една ...каравана (не му е в стила, но се отзова човекът).
Ако се заглежда човек по американки, гледах при Любо Люлин има и може да са разширили дейността, няма лошо и поне си ги ремонтира разбирач.
|
|
|
|
| Сря Окт 29, 2025 12:34 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
dendim написа: MitkoIvanov написа: ...Никой в България няма да си даде здравото и читаво Субару, за да си вземе някой по-нова дарак от автокъща... Колега, ако знаеш колко много си прав!  Същото ми разправяше продавача на първото ми Субару, което беше от Швейцария. Че там по планинските райони карали разни марки, но си държали по 1 Субару на къща - резерв за зимата и трудно ги продавали, ако са читави 
|
|
|
|
| Сря Окт 29, 2025 5:30 pm |
|
|
|