Stan99 написа:
Здравейте на всички. Имам въпрос към вас, като хора с повече опит от мен към марката. Интересувам се от това да си закупя Subaru Forester шеста генерация, тоест чисто нов. Първият ми автомобил беше Subaru Legacy 2.0 двигател и от тогата вече съм на трета кола и смятам скоро да я сменям, поради вече честото влизане в бокса и суми които не оправдават цената и състоянието и. Въртя го, суча го, ама това усещане и изживяване от боксеровият двигател не се забравя никога.

А фактът че съм фен на марката от малък още от първата Impreza която профуча покрай мен на едно рали състезание също накланя силно везната. Доста четох и доста клипове изгледах за нея в подробни ревюта на модела, но още не мога да взема решение за нов или внос от чужбина. Като също и силно ме привлича конфигурацията Wilderness на Forester и на Outback, за съжаление не налични в нашата EcoFriendly Европа. Какво бихме ме посъветвали?

Здравейте, току що се регистрирах, искам да споделя моите впечатления от forester e-boxer 2025г.
Имам я от 2 месеца, навъртях и 2500 км и съм изключително доволен, да в снега и студа е малко по-висок
разхода на гориво, стига до 10/100, но е страшно проходима, миналия ден и навъртях
400 км по магистрала, със скорост почти постоянно около 130-140 ми даде
разход 6,7/100, интериора е прекрасен, моята е модел 4dventure, много е тиха, за скромните си общо около 150 конски сили е доста динамична, колата си е супер и лично за мен е идеален избор