Отговори на тема
 Subaru Forester 2025! 
Автор Съобщение

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте на всички. Имам въпрос към вас, като хора с повече опит от мен към марката. Интересувам се от това да си закупя Subaru Forester шеста генерация, тоест чисто нов. Първият ми автомобил беше Subaru Legacy 2.0 двигател и от тогата вече съм на трета кола и смятам скоро да я сменям, поради вече честото влизане в бокса и суми които не оправдават цената и състоянието и. Въртя го, суча го, ама това усещане и изживяване от боксеровият двигател не се забравя никога. :D А фактът че съм фен на марката от малък още от първата Impreza която профуча покрай мен на едно рали състезание също накланя силно везната. Доста четох и доста клипове изгледах за нея в подробни ревюта на модела, но още не мога да взема решение за нов или внос от чужбина. Като също и силно ме привлича конфигурацията Wilderness на Forester и на Outback, за съжаление не налични в нашата EcoFriendly Европа. Какво бихме ме посъветвали? :)

Чет Яну 29, 2026 2:33 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 10
Нов фен
Отговори с цитат
Единственият плюс е постоянното 4х4.

Минуси:
Немощен хибриден двигател - 136 коня
Висок разход - 12 л в града въпреки батерията
Заради безсмислената батерия няма резервна гума
Малък резервоар - 48 л

Съб Фев 21, 2026 6:05 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 67
Автомобил: Subaru Outback 2.5 , 2007г. 173кс.
Нов фен
Отговори с цитат
До скоро и аз се чудех за нов Форестър, но точно двигателят ме отказа. 136 к.с. са си подигравка с марката.

Пон Фев 23, 2026 9:58 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4394
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Вкарай си 182 от щатите.

Вто Фев 24, 2026 3:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 886
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Alxx написа:
Вкарай си 182 от щатите.
То пък една мощност са 182к.с.!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Съб Фев 28, 2026 7:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4394
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
По-добре от 136 ;)

Съб Фев 28, 2026 7:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1
Автомобил: subaru forester e-boxer
Телефон: 0899847034
Нов фен
Отговори с цитат
Stan99 написа:
Здравейте на всички. Имам въпрос към вас, като хора с повече опит от мен към марката. Интересувам се от това да си закупя Subaru Forester шеста генерация, тоест чисто нов. Първият ми автомобил беше Subaru Legacy 2.0 двигател и от тогата вече съм на трета кола и смятам скоро да я сменям, поради вече честото влизане в бокса и суми които не оправдават цената и състоянието и. Въртя го, суча го, ама това усещане и изживяване от боксеровият двигател не се забравя никога. :D А фактът че съм фен на марката от малък още от първата Impreza която профуча покрай мен на едно рали състезание също накланя силно везната. Доста четох и доста клипове изгледах за нея в подробни ревюта на модела, но още не мога да взема решение за нов или внос от чужбина. Като също и силно ме привлича конфигурацията Wilderness на Forester и на Outback, за съжаление не налични в нашата EcoFriendly Европа. Какво бихме ме посъветвали? :)

Здравейте, току що се регистрирах, искам да споделя моите впечатления от forester e-boxer 2025г.
Имам я от 2 месеца, навъртях и 2500 км и съм изключително доволен, да в снега и студа е малко по-висок
разхода на гориво, стига до 10/100, но е страшно проходима, миналия ден и навъртях
400 км по магистрала, със скорост почти постоянно около 130-140 ми даде
разход 6,7/100, интериора е прекрасен, моята е модел 4dventure, много е тиха, за скромните си общо около 150 конски сили е доста динамична, колата си е супер и лично за мен е идеален избор

Съб Апр 04, 2026 11:15 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема