Отговори на тема стр <  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  >
 Декемврийска среща!!!! 
Автор Съобщение

Постове: 1187
Отговори с цитат
Пост 
утре за 11.30 ли остава уговорката

Legacy 2.0Gl 98г. МТ
Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT
Forester 2.5X 2003г. AT

Пет Дек 19, 2008 9:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1016
Автомобил: Impreza1.6, Legacy2.2, Forester2.0
Отговори с цитат
Пост 
Да, 11.30 - 12.00 в Пловдив.

Пет Дек 19, 2008 9:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Impreza Owner

Постове: 310
Отговори с цитат
Пост 
Вече и жената е в клуба...има Импреза 99г. 1.6.май вече сервиз ще трябва да си отварям :-D

Пет Дек 19, 2008 9:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 752
Автомобил: Subaru Outback 3.6, 2018
Телефон: 0889997071
Отговори с цитат
Пост 
blatimir написа:
утре за 11.30 ли остава уговорката

Да

Последно къде ще се срещнем в Пловдив

Или най-добре като пристигнем да се чуем

Пет Дек 19, 2008 9:50 pm
Върнете се в началото
Профил YIM

Отговори с цитат
Пост 
ами вижте го на картата, според мен на гребната е най-добре

Legacy 2.0Gl 98г. МТ
Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT
Forester 2.5X 2003г. AT

Пет Дек 19, 2008 10:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Отговори с цитат
Пост 
blatimir написа:
срещата се очертава много брутална :-D

ама докато не видя не вярвам :D

Утре ще видиш :-D

Пет Дек 19, 2008 10:34 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Айде лягайте...големият ден идва :D

Пет Дек 19, 2008 11:02 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 752
Автомобил: Subaru Outback 3.6, 2018
Телефон: 0889997071
Отговори с цитат
Пост 
Че то сън лови ли ма? :-D

Пет Дек 19, 2008 11:20 pm
Върнете се в началото
Профил YIM
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
И мен не ме улови да ти кажа :shock:
PS. Аз казвам.. "Диий.."

Съб Дек 20, 2008 7:05 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 762
Автомобил: legacy2.5AT GX sedan MY99
Отговори с цитат
Пост 
Май не била много готина срещата е разказавайте как беше,какво решихте клуб ще има ли или не,,
:!:

Нед Дек 21, 2008 10:41 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 105
Отговори с цитат
Пост 
Здрасти,

Нека направя едно резюме на срещата по начина, по който я видях аз. Предполагам, че няма да съм разбрал някои неща правилно, или ще съм ги интерпретирал по начин, който е различен от начина, по който ги виждат други, така че - моля допълнете/поправете ме където изпускам.

И така, първо искам да изразя своята благодарност на imprezaWRX и Buba-mara за уреждането на хижичките. Последният с брат(овчед) си Николай на всичкото отгоре отнесоха цялото четиричасово печене на скара, като Buba-mara даже май пипна някакъв грип :? ...

Беше доста весело около огъня на полянката с винцето на subko`01 :) и продължихме с разговорите на масата. Много се радвам, че имах възможността да се запозная съв всички присъстващи, повечето от които имаха по над 300 км за изминаване.

Относно клуба:
Не бях чел тази тема преди, но официалн има регистриран клуб, дори има устав (виж тук). Започнахме дискусията малко от средата без да сме уточнили какво искаме от клуба. Останах с впечатление, че точно това - кой какво иска да получи от клуба не е ясно на самите кандидат-членове :)

Все пак при разговорите излязоха няколко добри неща, сред които:
    Организирано приготвяне на рекламни материали (тениски, стикери, етц), чиято цена е по-ниска за членове на клуба спрямо не-членове
    Издействане на отстъпки за членове на клуба за хотели, туристически дестинации и подобни
    Издействане на отстъпки за магазини за авточасти за членове на клуба

Друга дискутирана тема беше да се избере ръководство на клуба, което да поеме отговорност за уреждането на такива отстъпки, членски карти и т.н.

Аз лично предложих нещо, което колкото повече си мисля, толкова повече не ми изглежда добро, а именно:
Изхождайки от теорията, че един човек не се чувства длъжен да направи нещо докато не получи съответно възнаграждение, смятах, че може да се отделят част от бъдещи клубни средства за заплащане на клубни дейности, примерно ходене при адвокат и някакви такива. След разговора обаче съм на мнението, че наистина можем да имаме теми във форума, където да питаме кой може да свърши дадено нещо и някой кандидат да го свърши... Както и да е, да не се отклонявам от същината :)

Сега нещата ми изглеждат така - в момента форумът ни служи много добре - имаш проблем - питаш. Който може да ти помогне - помага ти. Какво би могъл да ни донесе един клуб в повече - това е въпрос за доуточняване.

В един момент разговорът ни леко се изроди в някакви дребнави спорове, но мисля, че това можем да го отдадем на чашката и да погледнем на това с насмешка :) Все пак сме големи и умни хора и мисля, че всичко приключи със съвсем приятелско настроение :) Е, не беше особено лесно да се почистят масите (за почистването аз нямам особена заслуга :roll:) и да отстраним махмурлука, но и с това се справихме.

Аз вече очаквам следващата среща (надявам се януари/февруари?). jo предложи място около Мадара, на което аз бих отишъл с удоволствие. Очаквам неговото включване :)

P.S.
Разбирам, че при опит на един да помогне на друг помагащият понякога получава на лични съобщения нападки защо го бил правел... Не знам причините поради които някой би могъл да прави такива неща, но те просто не са коректни. Ако някой смята, че е добър в областта си, не би трябвало да го е страх, че един съвет даден от колега на колега ще му открадне хляба ;)

(Редакция)
С последния абзац (не го трия, защото казана дума е хвърлен камък) в никакъв случай не искам да повдигам спорове. Точно напротив. Ето как ги виждам аз нещата - имаме достатъчно кадърни хора - хора, които при условията, в които се намираме в нашата държава правят чудеса. Ако се разполага с подходящата апаратура съм сигурен, че биха се справили с дейността си по-добре от колегите си в чужбина.
От друга страна, много хора било чисто като хоби, било поради липса на средства искат сами да свършат едно или друго дребно нещо. Споделянето на това как да се смени гарнитурата на главата мен няма да ме накара да го направя сам, а ще се обърна към човека, който знам, че ще го направи най-добре. Друг е въпросът кой се справя най-добре - имаме отделна секция във форума, откъдето всеки може да се ориентира :)
От друга страна, ако някой иска да си направи нещо сам, мисля че нищо няма да го спре, информация из нета има достатъчно :)
(/Редакция)

Поздрави!

Последна промяна erjitka на Пон Дек 22, 2008 8:58 am, променена общо 1 път

Пон Дек 22, 2008 1:21 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Най-накрая някъв коментар за срещата,нямали да има и малко снимчици :roll:

Пон Дек 22, 2008 8:54 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Пост 
Ух, има снимки, новото фотоапаратче на jo ще изкара едни компроматчета... :). Моите ще ги постна довечера, че трябва да тръгвам. Щях да се радвам да се видим и с теб, Ванка. Ориентираш ли се вече към мечтаното Фори? ;-)

Поздрави!

Пон Дек 22, 2008 9:00 am
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
subaru prodrive написа:
Май не била много готина срещата е разказавайте как беше,какво решихте клуб ще има ли или не,,

О, напротив. Беше изключително хубава ;)

Пон Дек 22, 2008 9:17 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Ех Eржи само ако знаеш как ми се идваше :cry: ,много ми се искаше да се видим но нали не е последна среща ще има и други!А относно Суби сум ориентирал от момента в които ме повози на твоето :D и някой ден и аз ще стана горд собственик на Фори!

Последна промяна vankata_fly на Пон Дек 22, 2008 9:53 am, променена общо 1 път

Пон Дек 22, 2008 9:20 am
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
PS. Снимки ще сложа утре, но предлагам да си пуснем нова тема само за пикове, че тук ще пада голямо ровене..

Пон Дек 22, 2008 9:26 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Отговори с цитат
Пост 
Impreza94 написа:
subaru prodrive написа:

О, напротив. Беше изключително хубава ;)

беше ама час след като си тръгна стана малко грозна картината, бая се изпокарахме :lol: не липсваха и много глупави спорове

Legacy 2.0Gl 98г. МТ
Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT
Forester 2.5X 2003г. AT

Пон Дек 22, 2008 9:27 am
Върнете се в началото
Профил
Impreza Owner

Постове: 310
Отговори с цитат
Пост 
Ержо е абсолютно прав пропътувах всички тез километри по пълните с безумия пътища :shock: Жената и децата се нагледаха на кървища и смачкани ламарини :!: Благодарско на домакините за всичко =D> От това което слушах разбрах че всички сме с различен коефицент на интелигентност но това е нормално и в парламента е така :roll: Със или без клуб аэ две субарута си ги имам и ще си ги карам

Пон Дек 22, 2008 10:13 am
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
blatimir написа:
беше ама час след като си тръгна стана малко грозна картината, бая се изпокарахме :lol: не липсваха и много глупави спорове

Затова ли никой не пише в темата....? Казах никакъв алкохол преди заседанието.

иво господинов написа:
Ержо е абсолютно прав пропътувах всички тез километри по пълните с безумия пътища :shock: Жената и децата се нагледаха на кървища и смачкани ламарини :!:

:? ..нямам кво да кажа. Мизерия на n-степен. Разбити пътища, некадърно построени пътни възли и кръгови, павета :smt011 почти пълна липса на кадърни табели :evil:....след Стара Загора намирам табела Русе> (не беше лесно) след което идват други разклонения и тебела Тулово 1 > :shock: :evil: :x ....що не напишат <Каспичан> ?!?!? Далеч по-полезно би било :evil:
Прохода на републиката неща и да го коментирам. Добре, че е Субару щото вероятно щях да ритам камъни до Горна.
Тракия пък свършва по уникален начин :idea: Там дето се бяха намятали една камара коли в деня на откриването сега вече има два камиона табели и чудна коледна елха....през ноща комбинацията от светлоотразителните знаци и лампичките на дървото са най-малкото странни, но поне няма как да не ги видиш.
Катастрофи нямаше, но после разбрах че са станали доста...съвсем нормално мисля си.

Пон Дек 22, 2008 10:34 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2211
Автомобил: Outback '00 AT
Отговори с цитат
Пост 
иво господинов написа:
Ержо е абсолютно прав пропътувах всички тез километри по пълните с безумия пътища :shock: Жената и децата се нагледаха на кървища и смачкани ламарини :!: Благодарско на домакините за всичко =D> От това което слушах разбрах че всички сме с различен коефицент на интелигентност но това е нормално и в парламента е така :roll: Със или без клуб аэ две субарута си ги имам и ще си ги карам

Аз на връщане преброих 5 катастрофи.... :(

Пон Дек 22, 2008 11:10 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  >