Отговори на тема
 Помогнете 
Автор Съобщение

Постове: 109
Автомобил: Subaru Outback
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
колеги кажете какво да му гледам на едно legacy 1998г.Уж всичко е сменено-ремъци,ролки,пр.спирачни дискове идр.има хлопане отзад-казаха ми че е биалетка и тампони задна стабилизираща щанга.Автоматик е-като дам повече газ скоростите се превключват на много високи обороти-нормално ли е аз не сам карал никога автоматик.

Пет Сеп 18, 2009 11:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 76
Автомобил: Subaru Legacy
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Здравей колега! :)
Относно техническия проблем има много компетентни които ще ти отговорят скоро! А иначе относно АТ нямаш никакъв проблем това си е нормално при АТ. За повече инфо виж тук:
http://subaru-legacy2.5go.ru/html/2_5_10.htm

Пет Сеп 18, 2009 11:56 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 253
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Нормално за АТ-то ама друг път, зависи в какво положение е педалът на газта, а той има три положения - в нормално сменя предавките на около 2500-3000 об./мин. и колкото по натиснат е сменя на по-високи обороти - на кикдаун ги цеди до към 6000 и тогава сменя предавките с POWER бутонът пък вдига оборотите с 500 об./мин. и сменя предавките на по-високи обороти, така че ако само галиш педала хич не е нормално да сменя предавки на високи обороти.

Съб Сеп 19, 2009 10:45 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 76
Автомобил: Subaru Legacy
Нов фен
Отговори с цитат
martin2000 написа:
Автоматик е-като дам повече газ скоростите се превключват на много високи обороти

Човека ясно и точно си казва колко газ дава! ;) Нека не се заяждаме, за това пратих и линк с описанието на АТ-то. Поздрави!

Съб Сеп 19, 2009 11:12 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Разбрах ,че аз съм карал неграмотно-ясно ми е,но кажете цена 7800 за тази година Legacy нормална ли е.Този модел показва ли някакви дефекти-обяснете ми като на лаик.

Съб Сеп 19, 2009 5:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
помагате ми -мерси.Кажете миче се колебая между това и nissan primera2003год

Съб Сеп 19, 2009 10:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
martin2000 написа:
помагате ми -мерси.Кажете миче се колебая между това и nissan primera2003год

Хм... много странно. Не е възможно да сравниш Нисаш Примера със Субару Легаси. Още повече, че Нисан след 2003 е много повлиян от Рено - особено дизела.
Примерата от 2003-та е посредствен автомобил, без особен харакрер. 16 цола гуми , и кола почти 2 тона. Зимата на малко сняг по-добре да я оставиш на паркинга.

Този модел на Нисан Примера с мотор под 2.0 бензин е доста муден. Набира бавничко, а за динамични изпреварвания по баирите по-добре да забравиш. Виж с 2.0 вече има добро поведение. Все пак зависи кой какво търси. За някои шофьори, които не са със състезателен характер, този факт не е от значение.

Нисанът е с доста екстри, уредите на таблото са в средата - доста по-особен е, за което някои хора го харесват. Има различни хора с различни интереси и вкусове. Затова и Примера 2003-та си има фенове.

Легасито е съвсем друг автомобил. Аз не бих ги сравнил. Още повече , че се налага да се сравнят 11 с 5 годишна кола!!! Нещо не се връзва! Не случайно Примера от 2003-та вече може да се купи на 8-9 хил.лв.

Ако държиш на годината на колата, по-добре събери още малко парички и потърси по-ново Легаси - примерно 2000 - 2002

Лично мое мнение .. с Легаси ще имаш ИСТИНСКА кола. С Примера от 2003-та ще се съобразяваш с много от условията на българските пътища - дупки, сняг, хлъзгав асфалт и др.
Старата Примера преди 2002 според мен е с далеч повече качества и като цяло много по-добре измислен автомобил.

Успех с търсенето и решението!

Нед Сеп 20, 2009 9:37 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1325
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Колега едно е типа на колата-бърза,стабилна,проходима ,евтина , икономична.Съвсем друго е марката.Трябва да си определиш приоритетите и тогава да се ориентираш най-вече сам какво да си купиш .
Не е правилно :-имам 9000лв-какво да си взема за тях ?!? Защото 'Примера' е евтин и сравнително здрав автомобил-перфектен за служебно юркане, а Субару е всичко останало +здрав.
ПП Говоря от позицията на човек имал три Нисана.

Нед Сеп 20, 2009 12:39 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 98
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Пост 
още едно мнение- избери субаруто но не и това което си гледал-7800 е някакъв виц!!! вече има много по добри оферти-УСПЕХ

Сря Сеп 30, 2009 8:02 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема