martin2000 написа:
помагате ми -мерси.Кажете миче се колебая между това и nissan primera2003год
Хм... много странно. Не е възможно да сравниш Нисаш Примера със Субару Легаси. Още повече, че Нисан след 2003 е много повлиян от Рено - особено дизела.
Примерата от 2003-та е посредствен автомобил, без особен харакрер. 16 цола гуми , и кола почти 2 тона. Зимата на малко сняг по-добре да я оставиш на паркинга.
Този модел на Нисан Примера с мотор под 2.0 бензин е доста муден. Набира бавничко, а за динамични изпреварвания по баирите по-добре да забравиш. Виж с 2.0 вече има добро поведение. Все пак зависи кой какво търси. За някои шофьори, които не са със състезателен характер, този факт не е от значение.
Нисанът е с доста екстри, уредите на таблото са в средата - доста по-особен е, за което някои хора го харесват. Има различни хора с различни интереси и вкусове. Затова и Примера 2003-та си има фенове.
Легасито е съвсем друг автомобил. Аз не бих ги сравнил. Още повече , че се налага да се сравнят 11 с 5 годишна кола!!! Нещо не се връзва! Не случайно Примера от 2003-та вече може да се купи на 8-9 хил.лв.
Ако държиш на годината на колата, по-добре събери още малко парички и потърси по-ново Легаси - примерно 2000 - 2002
Лично мое мнение .. с Легаси ще имаш ИСТИНСКА кола. С Примера от 2003-та ще се съобразяваш с много от условията на българските пътища - дупки, сняг, хлъзгав асфалт и др.
Старата Примера преди 2002 според мен е с далеч повече качества и като цяло много по-добре измислен автомобил.
Успех с търсенето и решението!