Здравейте колеги, и щестливи притежатели на тази страхотна марка "SUBARU", от няколко дни съм горд притежател на "SUBARU LEGACY 1.8 GL" комбарка, 90 година ама според мен няма значение от годината защото аз много харесвам тази марка, но след като я купих излязоха някой проблемчета, та имам няколко вапроса към вас колеги и фенове на SUBARUUU..... Колеги новичък съм тук та ако попитам некоя тъпотия свързана с марката моля не ми се смейте!!!
1.Първия ми проблем е: Отзад в десният калник дето е резервоара, гумата е разкъсала, прекъснала (незнам по какъв начин е станало) някакви маркучи отдушници на резервоара са най вероятно, защото като наливаш бензин се пълни само гърлото и не иска повече явно тия маркучи са да диша, така да се каже резервоара, къде седят, как ди ги подменя??? Бензиновата помпа на колата не върти всеки път някой път се чува че работи друг път не, дали здава багажа??? (тя колата е на газ)
2. Вторият ми проблем (то може и да не е проблем ама като не разбирам от субита) бавните предавки се включват трудно, от бавни на бързи става без проблем, но от бързи на бавни лоста се движи гладко но не включва както си трябва, на жила ли е или на лостове механизмът от долу под лоста защото ми се струва че ако се регулира ще включва??? (но само ми се струва,аз не разбирам от суби)
3.Третият ми въпрос е: Отпред като станеш пред колата, от лявата страна на двигателя се чува леко виене (генератор, хидравлика) какво може да е???
4.То не е въпрос а питане, от къде да си поръчам части за субито, имам предвид оригинални и на добри цени (не ефтини, а на добри цени), не да ми режат зелката??? (някакъв тел. номер за поръчка, доставка и консултация за цените) от малък град съм (Видин) и то тука само кожодери, и мани друга ама ти дават и некви боклуци, пък и се връщаш по няколко пъти че не са оцелили твоят модел!!! Сега се сетих да попитам и за некъв блокаж ми говори тоя дето сам я купил от него, казва че на бавните предавки при прав волан трябва да вартят и 4-те колела едновременно всички и при незнам си кви градуси на завиванв се изключва автоматично на предните за да не здуха нешто диференциалите, а да ли е так че ми се струва че ме работи нещо???
Предварително благодаря на всички които ще ме посъветват