|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
Измерване на бобина за Вивио
| Автор |
Съобщение |
|
niki76
Регистриран на: Вто Яну 08, 2008 9:06 pm Постове: 167 Местоположение: Пещера
Автомобил: Субару Вивио
Рейтинг: 16
|
|
Колеги измерих бобината и кабела от нея към разпределителя.Данните са: Бобина-и двете вериги дадоха 31,2 кило ома Кабела откачен от двата края-5,36 кило ома
Нормални ли ви се струват тези показатели,ако има някой да е мерил на неговата да каже,за да сравним.Дано съм полезен с инфото.
_________________ Рибата винаги кълве повече на отсрешния бряг.
|
|
|
|
| Съб Мар 06, 2010 7:22 pm |
|
|
|
niki76
|
|
Аиде да чуя знаещите.Уж инфото за тоя модел е малко,а като го има ниокой не се обажда.Нямам с какво да сравня данните.
|
|
|
|
| Пон Мар 08, 2010 9:26 am |
|
|
|
proscrip
|
|
Тук имаше една колежка с подобни проблеми, темата е някъде надолу - Вивио не пали или нещо от сорта. Тя може да има някакви данни, май като гледам така кабела е наред, аз си мислих, че трябва да е 30-50 кОм, ама за кола с бобина и разпределител е по-вероятно да е къде 5 кОм, за бубината не знам, моите субара дето съм карал са доста по-различна конструкция от Вивиото - ако имаш номера на бобината можеш да се пробваш в нета за стойности на първична и вторична намотка, но никак не ми се вързва да имат еднакво съпротивление двете намотки. Провери ли дали има някакви стойности между входа на едната и входа на другата.
|
|
|
|
| Чет Мар 11, 2010 10:27 am |
|
|
|
niki76
|
Благодаря колега,маи пак ще се мери.И ще пробвам с номера на бобината.Предвидил съм и преглед ,за да се види най точно.Ще споделя след това,дотогава ще си мерим и пробваме ей така за спорта 
|
|
|
|
| Чет Мар 11, 2010 2:17 pm |
|
|
|
ina
Автомобил: субару вивио
Рейтинг: 0
|
здравеи колега имах проблем със тези жици съпротевлението на бобината при първична и вторична намотка е различно но не го помня а зависи и от температурата при която го мериш кабела ми беше пробил но не успях да намеря никакви заводски данни но е около 6-7кОМ Сложих със 11кОМ и за сега нямам проблем. опитвам се да намеря някакви данни от японски саитове но е много трудно. ако някой има някакви технически параметри за вивиото да сподели.благорадя и чао!!! 
|
|
|
|
| Чет Мар 18, 2010 7:18 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|