Здравейте колеги,днес за пореден път се убедих, че Субару е просто Субару

.Не я бях карал няколко дена моята "душица" и бях в прованса ,та днес какво да видя минал гадния снегорин и сняг до огледалото,отзад и от към тротоара ,който си е чистил пред магазин или нешо друго пак ме беше заградил до задния прозорец ,а предницата я нямаше

.С 1000 мъки проникнах в купето за да я запаля да загрее докато я изчистя(25-30 минути),беше зверски затрупана.След почистването картинката беше още по затрупана

.Влизам с гимнастически упражнения в купето и вече чистя от вътре /навън(от толкова сняг неможех да си затворя вратата.Рекох си бе дали ще се справи с това снежно чудо около нея и ще излезе от тази сложна ситуация

.Задна с леко газ(като снегорин)

, навивам волана на ляво по диагонал и с малко повечко газ..................... МИНА КАТО ТАНК

.Нито преспа усети нито нищо.Басииииииии КЕФА

.Отивам до службата по ангажименти и гледам един як мутрафон с С320 ЦДИ се окопал и неможе да мръдне горкия,псува,нерви се( дее*а гадната зима,куха кметица и т.н).Викам колега да ти помогна?.Оня вика : " БЕ БЕГАЙ С ТАЯ СЪПУНЕРКА ОТ ТУКА "!!!!!!.

,баси аз искам да му помогна оня се ежи и се прави на велик.Едва преди 2 часа си свърши ангажиментите за днес и тръгнах да се пребирам към дома.Тръгнах по няпряко през Богатица (живея в Хладилника) и заледило яко и се нанизали един в друг Киа,Москве и една Вектра.Седят всички пушат цигари и чакат КАТ,зад мен се наредиха още 7-8 коли и стана "весело" ни напред ни назад.Идва КАТ ; "Седете мирни и нема да мърдате никаде да не стане по зУе! ,чекаме да опесаЧът и тога ше си бегате".Явно им стана студено на КАТ и след като написаха актовете на тея където се бяха нанизали слезнаха на Арсеналски да "ловят риба",а ние си чакаме и така 20-40 мин.Гледам завоя светнал в лед и покрит с тънък слой сняг и си викам риск печели риск губи,за щастие автомобила е оборудван и със система за потегляне по наклон

(ЖЕСТОКА ЕКСТРА),1-ва с минимална газ "душицата" отлепи по заледения баир и със скорост 5-10 км/ч го изкачи баира без никакъв проблем.ОБОЖАВАМ СУБАРУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!