Отговори на тема
 hahava Impreza 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 43
Автомобил: Impreza boxer Diesel
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,днес за пореден път се убедих, че Субару е просто Субару :D .Не я бях карал няколко дена моята "душица" и бях в прованса ,та днес какво да видя минал гадния снегорин и сняг до огледалото,отзад и от към тротоара ,който си е чистил пред магазин или нешо друго пак ме беше заградил до задния прозорец ,а предницата я нямаше :o .С 1000 мъки проникнах в купето за да я запаля да загрее докато я изчистя(25-30 минути),беше зверски затрупана.След почистването картинката беше още по затрупана :D .Влизам с гимнастически упражнения в купето и вече чистя от вътре /навън(от толкова сняг неможех да си затворя вратата.Рекох си бе дали ще се справи с това снежно чудо около нея и ще излезе от тази сложна ситуация :) .Задна с леко газ(като снегорин) :o , навивам волана на ляво по диагонал и с малко повечко газ..................... МИНА КАТО ТАНК :D .Нито преспа усети нито нищо.Басииииииии КЕФА :-D .Отивам до службата по ангажименти и гледам един як мутрафон с С320 ЦДИ се окопал и неможе да мръдне горкия,псува,нерви се( дее*а гадната зима,куха кметица и т.н).Викам колега да ти помогна?.Оня вика : " БЕ БЕГАЙ С ТАЯ СЪПУНЕРКА ОТ ТУКА "!!!!!!. :o ,баси аз искам да му помогна оня се ежи и се прави на велик.Едва преди 2 часа си свърши ангажиментите за днес и тръгнах да се пребирам към дома.Тръгнах по няпряко през Богатица (живея в Хладилника) и заледило яко и се нанизали един в друг Киа,Москве и една Вектра.Седят всички пушат цигари и чакат КАТ,зад мен се наредиха още 7-8 коли и стана "весело" ни напред ни назад.Идва КАТ ; "Седете мирни и нема да мърдате никаде да не стане по зУе! ,чекаме да опесаЧът и тога ше си бегате".Явно им стана студено на КАТ и след като написаха актовете на тея където се бяха нанизали слезнаха на Арсеналски да "ловят риба",а ние си чакаме и така 20-40 мин.Гледам завоя светнал в лед и покрит с тънък слой сняг и си викам риск печели риск губи,за щастие автомобила е оборудван и със система за потегляне по наклон :D (ЖЕСТОКА ЕКСТРА),1-ва с минимална газ "душицата" отлепи по заледения баир и със скорост 5-10 км/ч го изкачи баира без никакъв проблем.ОБОЖАВАМ СУБАРУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Чет Мар 11, 2010 3:30 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 55
Нов фен
Отговори с цитат
Така е колега, споделям мнението ти напълно. Събару е в силата си именно в такова време, направо не прави впечатление че е зима.
Тази зима мога да се похваля че дърпах един мерджан като куцо пиле домат. :D

Искам да тегля тир горе на шипка както се видя в едно видео 8)

Щом работи не го пипай!!!
------------------------------------------
No replacement for displacement
------------------------------------------

Чет Мар 11, 2010 4:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
А, тир недей....там на клипа съединитела много як :-D

Чет Мар 11, 2010 7:30 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 297
Автомобил: Subaru Impreza 2.0 115 HP
Рейтинг: -3
Кофти...
Отговори с цитат
то това с Камиона е в UK само кишавица и е равно, дефакто само му помага да тръгне не е невъзможно според мен

Чет Мар 11, 2010 9:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 139
Автомобил: Impreza
Нов фен
Отговори с цитат
Моята приятелка живее във вилна зона Бункера (това за който не знае е под Бистрица по едни чукари зверски) и сняг като на ски писта,та аз с мойто Суби не можах да се кача и до половината склон...оставих го на Бистренското шосе и пеш до тях в най-голямата виелица и мизерия...както и да е...изкачих се и след 1 час трябваше да излизаме за малко, и викам я да вземеме Форито да го видиме...КАТО ТАНК се движи това нещо,няма какво да го спре според мене,карал съм всякви кошници 4х4,Х5 ци ,Дискавърита ,Куатрота ....нямат допирни точки.Не ми се верваше дет се вика 0.0
Спирам на най-големия байр на средата,и си тръгва без да боксува :shock: ,не съм пускал бавните дори.
Трябва да му сложат едно гребло и да си чистят квартала с тва :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Гумите: http://www.discounttirezone.com/assets/ ... k_dmz3.jpg

Чет Мар 11, 2010 10:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
хъх :-) ....СТи-то с какви гуми е ? Пързаля ли се ? Блокираш ли централния на 100% ?

Чет Мар 11, 2010 11:20 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 139
Автомобил: Impreza
Нов фен
Отговори с цитат
Yokohama http://www.discounttiredirect.com/produ ... v2.ang.jpg
Блокираш, не блокираш се едно :lol:
Не може да изрие снега като му стигне над бронята и праговете... :)

Чет Мар 11, 2010 11:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 43
Автомобил: Outback 2.5 AT'98/Impreza2.0 AT'96
Нов фен
Отговори с цитат
Слагаш едно такова приспособление и си готов :-D
Прикачени файлове:
е снега.jpg