Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4, 5 ... 104  >
 Някой има ли информация за този Форестър-обяви и коментари? 
Автор Съобщение

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги, благодаря за изчерпателните отговори. Ориентирахте ме доста добре в ситуацията.

Сря Май 05, 2010 10:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 106
Автомобил: Subaru Forester 2.0 S-Turbo '01
Нов фен
Отговори с цитат
Ей да *ба ти автоджамбази!!!! :evil: Колеги кажат ли ви, че колите може да се прегледат само еди-къде-си БЯГАЙТЕ С 200КМ/Ч!

Subaru Forester 2.0 S-Turbo '01
Ducati SuperSport 900ss '99

Пет Май 07, 2010 11:14 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 30
Автомобил: Subaru Forester GLX MY99 MT
Нов фен
Отговори с цитат
Привет,

И аз съм гледал колите на този търговец. Честно казано останах доста разочарован! Аз гледах Фори с газ 2002 г., но като видях как са пребоядисвани броните - едвам закачени - мърлява работа. Похлупака на газовата бутилка беше от дъски :shock: , които ми се видяха доста паянтови!?!? Звъннах му до Франция да го питам ей така за кодоша каква цена ще ми даде при положение, че колата не работеше добре и имаше доста външни забележки. От 14 300 лв. ми смъкна на 13 800 :-D , а аз като му казах за забележките , каза че нищо не може да направи и аз му се изсмях!
За въпросното Фори, ако не се лъжа, беше ожулено и от към четириге си ъгли! Явно пак някой опитен бояджия се е изявявал!
Честно казано този търговец не си разбира от работата! [-X

Чет Май 13, 2010 11:28 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 23
Нов фен
Отговори с цитат
Ако някой е гледал или знае нещо за това МПС, моля да ме осветли по въпроса!

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Пон Юни 21, 2010 6:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 342
Автомобил: Subaru Outback MY15, 3.6 R
Рейтинг: 23
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Като гледам ти и колата сте от София най-добре отиди и я разгледай най-подробно,а по-напредналите колеги от форума ще ти кажат какво по точно да разгледаш на този модел фори.Виж хубаво испускателната система и дали колата не е виснала отзад,защото основния проблем на тези форита е задните пружини(моля ако греша да бъда поправен :) Това е от мен и успех :smt023

Вто Юни 22, 2010 3:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Това, което е казал колегата преди мен е вярно. Иначе колата е пребоядисвана цялата или много пастирана. Трябва да се отбележи, че няма Форестър от този модел с червени дръжки на вратите :!: Разликата в цвета и лака на боята отвън и в коша на мотора също е значителна. Джантите са прясно боядисани, антената е сменяна и не е оригинална.
Мотора НЕ е 125 к.с. , а е от предния 122 к.с.
Това на пръв поглед по снимки без да съм виждал колата на живо. Затова пък цената е добра. Ако МПС-то е технически изрядно, то си струва да се види. Успех!

Вто Юни 22, 2010 7:22 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 768
Автомобил: 5.7 HEMI
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Цитат:
Разликата в цвета и лака на боята отвън и в коша на мотора също е значителна

я вдигни капака на твоя горски и ми кажи дали цвета е същия?
на повечето "японки",а и не само на тях тая разлика е фабрична.
на моята даже нямат нищо общо цветовете,освен че и двата са сиви

Сря Юни 23, 2010 8:39 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 39
Автомобил: Forester 2.0 MT'98
Нов фен
Отговори с цитат
Тази кола съм я виждал в Горубляне. Преди 3 седмици цената беше 6200, продавачът беше готов да я даде за 5500. Дясното странично огледало е счупено в основата си и е залепено с черен скоч. Задните барабанни спирачки грубо са пръскани със сребърен спрей. Няма сервизна книжка с история на автомобила - това на седалката е само гаранционна карта, която се дава при първата покупка на автомобила.
Съединителят почти си е отишъл. Колата е служила за превоз на кучета, което личи от следите на махната лепенка. Има теглич, каквото и да значи това.Бяхме с приятел, който разбира от автомобили, имаше много други забележки, които вече не помня, но беше категоричен, че тази кошница не си струва 5500. Той каза още, че продавачът е готов да свали цената още, за да се отърве от нея, понеже наемът на паркинга в Горубляне му е 40 лв. на ден.
Купихме друг Форестър, италианец,но още не съм готов да го представя, понеже е в процес на смяна на консумативи.

Сря Юни 23, 2010 9:17 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Цитат:
наемът на паркинга в Горубляне му е 40 лв. на ден

това е лъжа.
паркинга на Горубляне варира между 50 и 100лв. за паркомясто на месец

Сря Юни 23, 2010 4:08 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
tonizdravkov написа:
Цитат:
наемът на паркинга в Горубляне му е 40 лв. на ден

това е лъжа.
паркинга на Горубляне варира между 50 и 100лв. за паркомясто на месец

Не виждам смисъла от това заяждане. Не харесвам скорозрели крайни обвинения. Написах това, което съм чул от приятеля си. Лично не съм твърдял, че наемът е 40 лв. на ден. Главният въпрос на темата беше дали някой е виждал тази кола и какво може да каже за нея. Желая Ви всичко добро, tonizdravkov.

Сря Юни 23, 2010 8:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
явно не сме се разбрали
не казвам че ти лъжеш а този който ти е казал че плаща 40лв на ден
работя на Горубляне почти от 2 години
днес мернах горския,но само от шосето

PEACE :smt023

Сря Юни 23, 2010 8:55 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
ok, :smt023, peace. I do not like wars. Важното е да се разбираме и да си помагаме.

Сря Юни 23, 2010 9:36 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
дойде ми време за поредния second hand автомобил и този път съм се насочил(твърдо) към Subaru.

Интересува ме най-вече Forester, а по финансови причини - само Forester I (SF).
Изпробвах един с мотор 2.0 turbo и съм с много добри впечатления, но тъй като конкретният екземпляр имаше някои "забележки", продължавам търсенето. Освен софийските, прегледах и обявите от страната и попаднах на това:
http://www.cars.bg/u143055

Колата е във Враца, доколкото разбирам е с българска регистрация, а като се вгледах във фотографията отзад, забелязах изписано SUBARU FORUM ...(email адресът не можах да разчета).
Та, въпросът ми е - ако това е кола на някой участник във форума или някой знае нещо за нея, ще ми бъде полезно да получа някаква информация, за да не се разкарвам напразно до Враца. Причината да се заинтересувам точно от тази обява е, че ако собственикът е участник във форума, навярно е имал правилно отношение и не я е подлагал на издевателства.

Предварително благодаря на всеки, който би взел отношение

Пон Юни 28, 2010 1:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 58
Автомобил: Subaru Outback 3.0/H6
Рейтинг: 26
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Привет,

Бих искал да попитам дали някой колега е виждал този Форестър в Габрово и евентуални да споредели коментари?

http://www.cars.bg/u160503

Благодаря предварително. :)

Свилен

Съб Авг 14, 2010 10:06 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW

Постове: 308
Автомобил: Legacy 2.0'00
Телефон: 0896716735
Нов фен
Отговори с цитат
да аз съм го виждал и дори сме го коментирали с колеги от Габрово колата е доста читава и е с турбуна което е страходно :smt135 вземаиго вкараиго ведна в сервиза ако кайат че е за теб вземаи и стъпка.
Пиши ако го вземеш и дане го вземеш пак :smt023

Нед Авг 15, 2010 10:26 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Автомобил: Искам Субару Форестър :)
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте! От скоро съм мераклия за Форестър I и вече не издържам... Разгледах обявите в мобил и не знам от къде да я почна. За това се обръщам с молба към Вас собствениците на Субару в страната, ако имате случайно някакви наблюдения върху определени коли да споделите. Аз съм от Бургас и в региона изкача само един Форестър, който мисля да видя тия дни :arrow: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Благодаря и с нетърпения очаквам да стана един от Вас! :)

Съб Авг 21, 2010 1:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
:smt023 дерзай =D>

Прочети внимателно всичко изписано за проблемните неща при този модел(проблемите обикновенно са от "хамалска" експлоатация)!

Успех с търсенето :smt023

Сря Авг 25, 2010 3:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 128
Автомобил: Forester 2,5 XT
Телефон: 0888712625
Рейтинг: 11
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
днес форестер преди 2003 е по евтин от всякога, и това е добре
1. колата си е супер за цената си, комфорта, проходимостта, сигурността особено зимата,
2. купето няма никакви проблеми
3. все още е доста скъпо т.н. обслужване след покупка, но пък после няма какво да се прави
50 - 60 000 км, има мит за скъпи и специални масла, става всяко за кола след 1995....

4. ако се налагат неща като дискове, накладки, амортис. , пружини, се появиха не оргинални на поносими цени и с добро качество

така, че като ти е мерак взимай и карай, това на линка си е супер на външен вид, разбира се че иск аи оглед от вътре за големи дефекти...

Пет Авг 27, 2010 3:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2779
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не искам да те отказвам, но само от снимките личи че тази кола не е "пазена". Огънат заден ляв калник, надрани брони ( особено предната). А и с този теглич, дали не е навъртяла тези 160 хил. км. влачейки каравана из австрийските Алпи. Според мен, трябва сериозно да се огледа. Парите не са много, но да не ти излезе златна след това :(

Пет Авг 27, 2010 4:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 342
Автомобил: Subaru Outback MY15, 3.6 R
Рейтинг: 23
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
plaskom написа:
Не искам да те отказвам, но само от снимките личи че тази кола не е "пазена". Огънат заден ляв калник, надрани брони ( особено предната). А и с този теглич, дали не е навъртяла тези 160 хил. км. влачейки каравана из австрийските Алпи. Според мен, трябва сериозно да се огледа. Парите не са много, но да не ти излезе златна след това :(

:smt023 Незнам другите колеги как са я погледнали,но наистина си личи,че не е мнгого пазена.Апък и ако беше запазена цената нямаше да и е такава,100% има е нещо друго като недостатък.Огледай я мнгоооого добре апък най-хубаво отиди в сервиз в който разбират от Субару.Това е и успех,но не се хвърляй от първия път :)

Съб Авг 28, 2010 7:31 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4, 5 ... 104  >