Някой има ли информация за този Форестър-обяви и коментари?
| Автор |
Съобщение |
|
deepblue
|
|
Колеги, благодаря за изчерпателните отговори. Ориентирахте ме доста добре в ситуацията.
|
|
|
|
| Сря Май 05, 2010 10:54 pm |
|
|
|
de-cho
Регистриран на: Сря Дек 09, 2009 3:27 pm Постове: 106 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester 2.0 S-Turbo '01
Рейтинг: 0
|
Ей да *ба ти автоджамбази!!!!  Колеги кажат ли ви, че колите може да се прегледат само еди-къде-си БЯГАЙТЕ С 200КМ/Ч!
_________________ Свекървата на моята тъща - мой приятел!
Subaru Forester 2.0 S-Turbo '01 Ducati SuperSport 900ss '99
|
|
|
|
| Пет Май 07, 2010 11:14 am |
|
|
|
Clap
Регистриран на: Пет Фев 06, 2009 5:00 pm Постове: 30 Местоположение: Sofia
Автомобил: Subaru Forester GLX MY99 MT
|
Привет, И аз съм гледал колите на този търговец. Честно казано останах доста разочарован! Аз гледах Фори с газ 2002 г., но като видях как са пребоядисвани броните - едвам закачени - мърлява работа. Похлупака на газовата бутилка беше от дъски  , които ми се видяха доста паянтови!?!? Звъннах му до Франция да го питам ей така за кодоша каква цена ще ми даде при положение, че колата не работеше добре и имаше доста външни забележки. От 14 300 лв. ми смъкна на 13 800  , а аз като му казах за забележките , каза че нищо не може да направи и аз му се изсмях! За въпросното Фори, ако не се лъжа, беше ожулено и от към четириге си ъгли! Явно пак някой опитен бояджия се е изявявал! Честно казано този търговец не си разбира от работата! 
_________________ ...друго си е да се радваш на живота като малко дете...
|
|
|
|
| Чет Май 13, 2010 11:28 am |
|
|
|
kivti
Регистриран на: Съб Фев 28, 2009 11:59 pm Постове: 23 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
|
| Пон Юни 21, 2010 6:27 pm |
|
|
|
SuBaRu_FoReSteR
Регистриран на: Вто Сеп 01, 2009 9:41 am Постове: 342 Местоположение: Стаpа Загоpа
Автомобил: Subaru Outback MY15, 3.6 R
Рейтинг: 23
|
Като гледам ти и колата сте от София най-добре отиди и я разгледай най-подробно,а по-напредналите колеги от форума ще ти кажат какво по точно да разгледаш на този модел фори.Виж хубаво испускателната система и дали колата не е виснала отзад,защото основния проблем на тези форита е задните пружини(моля ако греша да бъда поправен  Това е от мен и успех 
_________________ Случайността е среща на две необходимости !
|
|
|
|
| Вто Юни 22, 2010 3:47 pm |
|
|
|
ComingSoon
Регистриран на: Вто Май 06, 2008 6:58 pm Постове: 1021 Местоположение: Варна
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246     
|
Това, което е казал колегата преди мен е вярно. Иначе колата е пребоядисвана цялата или много пастирана. Трябва да се отбележи, че няма Форестър от този модел с червени дръжки на вратите  Разликата в цвета и лака на боята отвън и в коша на мотора също е значителна. Джантите са прясно боядисани, антената е сменяна и не е оригинална. Мотора НЕ е 125 к.с. , а е от предния 122 к.с. Това на пръв поглед по снимки без да съм виждал колата на живо. Затова пък цената е добра. Ако МПС-то е технически изрядно, то си струва да се види. Успех!
_________________ Странно защо на всички новини не пише "платен репортаж".
|
|
|
|
| Вто Юни 22, 2010 7:22 pm |
|
|
|
tonizdravkov
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 7:53 pm Постове: 768 Местоположение: София,България
Автомобил: 5.7 HEMI
Рейтинг: 30
|
Цитат: Разликата в цвета и лака на боята отвън и в коша на мотора също е значителна я вдигни капака на твоя горски и ми кажи дали цвета е същия? на повечето "японки",а и не само на тях тая разлика е фабрична. на моята даже нямат нищо общо цветовете,освен че и двата са сиви
_________________ 2002 Subaru Legacy 2.5 GX luxe Sedan
|
|
|
|
| Сря Юни 23, 2010 8:39 am |
|
|
|
oldman
Регистриран на: Сря Юни 23, 2010 8:54 am Постове: 39 Местоположение: Coфия
Автомобил: Forester 2.0 MT'98
|
|
Тази кола съм я виждал в Горубляне. Преди 3 седмици цената беше 6200, продавачът беше готов да я даде за 5500. Дясното странично огледало е счупено в основата си и е залепено с черен скоч. Задните барабанни спирачки грубо са пръскани със сребърен спрей. Няма сервизна книжка с история на автомобила - това на седалката е само гаранционна карта, която се дава при първата покупка на автомобила. Съединителят почти си е отишъл. Колата е служила за превоз на кучета, което личи от следите на махната лепенка. Има теглич, каквото и да значи това.Бяхме с приятел, който разбира от автомобили, имаше много други забележки, които вече не помня, но беше категоричен, че тази кошница не си струва 5500. Той каза още, че продавачът е готов да свали цената още, за да се отърве от нея, понеже наемът на паркинга в Горубляне му е 40 лв. на ден. Купихме друг Форестър, италианец,но още не съм готов да го представя, понеже е в процес на смяна на консумативи.
|
|
|
|
| Сря Юни 23, 2010 9:17 am |
|
|
|
tonizdravkov
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 7:53 pm Постове: 768 Местоположение: София,България
|
Цитат: наемът на паркинга в Горубляне му е 40 лв. на ден това е лъжа. паркинга на Горубляне варира между 50 и 100лв. за паркомясто на месец
|
|
|
|
| Сря Юни 23, 2010 4:08 pm |
|
|
|
oldman
|
tonizdravkov написа: Цитат: наемът на паркинга в Горубляне му е 40 лв. на ден това е лъжа. паркинга на Горубляне варира между 50 и 100лв. за паркомясто на месец Не виждам смисъла от това заяждане. Не харесвам скорозрели крайни обвинения. Написах това, което съм чул от приятеля си. Лично не съм твърдял, че наемът е 40 лв. на ден. Главният въпрос на темата беше дали някой е виждал тази кола и какво може да каже за нея. Желая Ви всичко добро, tonizdravkov.
|
|
|
|
| Сря Юни 23, 2010 8:13 pm |
|
|
|
tonizdravkov
|
явно не сме се разбрали не казвам че ти лъжеш а този който ти е казал че плаща 40лв на ден работя на Горубляне почти от 2 години днес мернах горския,но само от шосето PEACE 
|
|
|
|
| Сря Юни 23, 2010 8:55 pm |
|
|
|
oldman
|
ok,  , peace. I do not like wars. Важното е да се разбираме и да си помагаме.
|
|
|
|
| Сря Юни 23, 2010 9:36 pm |
|
|
|
rumen
|

Здравейте, дойде ми време за поредния second hand автомобил и този път съм се насочил(твърдо) към Subaru. Интересува ме най-вече Forester, а по финансови причини - само Forester I (SF). Изпробвах един с мотор 2.0 turbo и съм с много добри впечатления, но тъй като конкретният екземпляр имаше някои "забележки", продължавам търсенето. Освен софийските, прегледах и обявите от страната и попаднах на това: http://www.cars.bg/u143055Колата е във Враца, доколкото разбирам е с българска регистрация, а като се вгледах във фотографията отзад, забелязах изписано SUBARU FORUM ...(email адресът не можах да разчета). Та, въпросът ми е - ако това е кола на някой участник във форума или някой знае нещо за нея, ще ми бъде полезно да получа някаква информация, за да не се разкарвам напразно до Враца. Причината да се заинтересувам точно от тази обява е, че ако собственикът е участник във форума, навярно е имал правилно отношение и не я е подлагал на издевателства. Предварително благодаря на всеки, който би взел отношение
|
|
|
|
| Пон Юни 28, 2010 1:00 pm |
|
|
|
svilen
Регистриран на: Съб Май 15, 2010 12:32 pm Постове: 58 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback 3.0/H6
Рейтинг: 26
|
Привет, Бих искал да попитам дали някой колега е виждал този Форестър в Габрово и евентуални да споредели коментари? http://www.cars.bg/u160503Благодаря предварително.  Свилен
_________________ The old cliché is true: you never get a second chance to make a first impression.
|
|
|
|
| Съб Авг 14, 2010 10:06 pm |
|
|
|
moskow
Регистриран на: Нед Юли 11, 2010 4:07 pm Постове: 308 Местоположение: Kaspichan
Автомобил: Legacy 2.0'00
Телефон: 0896716735
|
да аз съм го виждал и дори сме го коментирали с колеги от Габрово колата е доста читава и е с турбуна което е страходно  вземаиго вкараиго ведна в сервиза ако кайат че е за теб вземаи и стъпка. Пиши ако го вземеш и дане го вземеш пак 
|
|
|
|
| Нед Авг 15, 2010 10:26 am |
|
|
|
Asen
Автомобил: Искам Субару Форестър :)
|
Здравейте! От скоро съм мераклия за Форестър I и вече не издържам... Разгледах обявите в мобил и не знам от къде да я почна. За това се обръщам с молба към Вас собствениците на Субару в страната, ако имате случайно някакви наблюдения върху определени коли да споделите. Аз съм от Бургас и в региона изкача само един Форестър, който мисля да видя тия дни http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Благодаря и с нетърпения очаквам да стана един от Вас! 
|
|
|
|
| Съб Авг 21, 2010 1:31 pm |
|
|
|
Pacone 4X4
Регистриран на: Пон Фев 09, 2009 5:45 pm Постове: 2163 Местоположение: София
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261     
|
 дерзай  Прочети внимателно всичко изписано за проблемните неща при този модел(проблемите обикновенно са от "хамалска" експлоатация)! Успех с търсенето 
_________________ Subaru Outback 3.0 2002, Subaru Outback 2.5 2011 Пламен Маринов
|
|
|
|
| Сря Авг 25, 2010 3:19 pm |
|
|
|
Buryan
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 10:00 pm Постове: 128 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2,5 XT
Телефон: 0888712625
Рейтинг: 11
|
|
днес форестер преди 2003 е по евтин от всякога, и това е добре 1. колата си е супер за цената си, комфорта, проходимостта, сигурността особено зимата, 2. купето няма никакви проблеми 3. все още е доста скъпо т.н. обслужване след покупка, но пък после няма какво да се прави 50 - 60 000 км, има мит за скъпи и специални масла, става всяко за кола след 1995....
4. ако се налагат неща като дискове, накладки, амортис. , пружини, се появиха не оргинални на поносими цени и с добро качество
така, че като ти е мерак взимай и карай, това на линка си е супер на външен вид, разбира се че иск аи оглед от вътре за големи дефекти...
_________________ Subaru Forester 1999, 2.0 GL
|
|
|
|
| Пет Авг 27, 2010 3:46 pm |
|
|
|
plaskom
|
Не искам да те отказвам, но само от снимките личи че тази кола не е "пазена". Огънат заден ляв калник, надрани брони ( особено предната). А и с този теглич, дали не е навъртяла тези 160 хил. км. влачейки каравана из австрийските Алпи. Според мен, трябва сериозно да се огледа. Парите не са много, но да не ти излезе златна след това 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Пет Авг 27, 2010 4:01 pm |
|
|
|
SuBaRu_FoReSteR
Регистриран на: Вто Сеп 01, 2009 9:41 am Постове: 342 Местоположение: Стаpа Загоpа
Автомобил: Subaru Outback MY15, 3.6 R
Рейтинг: 23
|
plaskom написа: Не искам да те отказвам, но само от снимките личи че тази кола не е "пазена". Огънат заден ляв калник, надрани брони ( особено предната). А и с този теглич, дали не е навъртяла тези 160 хил. км. влачейки каравана из австрийските Алпи. Според мен, трябва сериозно да се огледа. Парите не са много, но да не ти излезе златна след това   Незнам другите колеги как са я погледнали,но наистина си личи,че не е мнгого пазена.Апък и ако беше запазена цената нямаше да и е такава,100% има е нещо друго като недостатък.Огледай я мнгоооого добре апък най-хубаво отиди в сервиз в който разбират от Субару.Това е и успех,но не се хвърляй от първия път 
_________________ Случайността е среща на две необходимости !
|
|
|
|
| Съб Авг 28, 2010 7:31 am |
|
|
|