Отговори на тема
 Някой гледал ли е тази 
Автор Съобщение

Постове: 22
Автомобил: Legacy
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Ако някои от вас колеги е виждал или гледал тази красавица((http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details)) ще сам много благодарен за малко инфо .

Съб Фев 19, 2011 6:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1017
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Въздушно окачване! Очаквай проблеми с това окачване.

Съб Фев 19, 2011 6:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 446
Автомобил: SUBARU Legacy 2.5
Телефон: 0894 625 237
Рейтинг: 42
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Ако не беше автомат и с въздушно окачване щях да го взема аз.

Съб Фев 19, 2011 7:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
BrainStormeR написа:
Въздушно окачване! Очаквай проблеми с това окачване.

имаме такава сложебна 5-6 месеца я караме все различни и само гас като се има предвит че я товарим много сериозно не е дала никакви ядове иначе четох за това окачване не е добър избор май

Съб Фев 19, 2011 7:36 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
rado25 написа:

Дава ли ядове афтоматика четох че ако и сменяш маслото на скоростната кутия редовно като му доиде времето няма да има проблеми а за окачването не съм много запознат

Съб Фев 19, 2011 7:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Автоматика е надежден, ако е поддържан. Истинския проблем с тази кола е окачване... аз имах проблем с предните амортисьори и го смених напълно с конвенционално.

Съб Фев 19, 2011 8:22 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
BrainStormeR написа:
Автоматика е надежден, ако е поддържан. Истинския проблем с тази кола е окачване... аз имах проблем с предните амортисьори и го смених напълно с конвенционално.
А самото окачване турпили подръшка освежаване нешто което може да му одължи живота и може ли да се смени само единият амортисиор и остава ли опцията за вдигането с конвенционални амортисиори

Съб Фев 19, 2011 8:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 120
Автомобил: Subaru Impreza Type RA,R,555
Рейтинг: -3
Кофти...
Отговори с цитат
Всичко написано в обявата е абсолютно вярно.Масло ск. диф са сменени.Колата вече е регистрирана СА0330РХ Платено каско и екотакса.Карам я лично аз и сам доволен от Субаруто(освен от разхода-13-14 в града.В описа на каското забележки няма(вече има една две драскотини),който биха могли спокойно да минат по застраховка или ние бихме могли да изваршим това вместо вас.Въздушното окачване е ОК,ако не я карам 1 седмица отпред се забелязва леко понижение на автомобила,което е нормално.След обявата вече са и навартяни около 4000 км.

Поздрави

Съб Фев 19, 2011 9:04 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
mitev ivailo написа:
rado25 написа:

Дава ли ядове афтоматика четох че ако и сменяш маслото на скоростната кутия редовно като му доиде времето няма да има проблеми а за окачването не съм много запознат

Не знам дали дава ядове но харчи повече и върви по малко

Съб Фев 19, 2011 9:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 141
Автомобил: Subaru legacy 2.5 L
Нов фен
Отговори с цитат
Не знам защо има толкова хора които са против автоматичните скорости :roll: Може би защото или не са карали с такива или не са полагали нужните грижи за тях :?: Нямам пред вид тези които които искат да изцедят всичко от колата...аз не съм от тези,признавам. Мога да кажа само че съм възхитен от "автомата"..не само от AWD-то.Не съм съгласен и с това,че разхода е по-висок..като гледам таблицата за това тук дори си мисля че е обратното. Стига да се кара в разумни граници...имам предвид разумно-икономически.За тези които се съмняват нека се замислят американците например толкова ли са глупави че карат само такива. С това не ангажирам никой..това си е мое лично мнение. :subaru:

Съб Фев 19, 2011 10:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
[quote="Явор Жечев"]Не знам защо има толкова хора които са против автоматичните скорости :roll: Може би защото или не са карали с такива или не са полагали нужните грижи за тях :?: Нямам пред вид тези които които искат да изцедят всичко от колата...аз не съм от тези,признавам. Мога да кажа само че съм възхитен от "автомата"..не само от AWD-то.Не съм съгласен и с това,че разхода е по-висок..като гледам таблицата за това тук дори си мисля че е обратното. Стига да се кара в разумни граници...имам предвид разумно-икономически.За тези които се съмняват нека се замислят американците например толкова ли са глупави че карат само такива. С това не ангажирам никой..това си е мое лично мнение. :subaru:[/quote

Само да вметна че американците карат основно автоматици обаче има тънка разлика между USA и BG.За американеца 2.0 мотор е малолитражка и бензина е жълти стотинки.А в BG като кажа че колата ми е 2.5 литра и всички викат" уаууу "та ще харчи. Ако можех да си позволя да карам 8 цилиндров мотор и аз бих карал автоматик.

Нед Фев 20, 2011 12:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 37
Автомобил: subaru legacy GX 2.5 limited
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги, нито искам да Ви засегна, пък може и да не съм прав, но кой си продава колата на 3-4 х. км.след откакто я е купил, след като я е обслужил напълно - всички ремъци, масла и т.н., регистрация, гражданска, че и каско - общо допълнителна инвестиция 1500-2000 лв. и то с абсурдното обяснение , че харчи много - 13-14 на 100 в София -т.е. точно колкото предписва и производителя???

Нед Фев 20, 2011 1:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Кофти...
Отговори с цитат
bojopp написа:
Колеги, нито искам да Ви засегна, пък може и да не съм прав, но кой си продава колата на 3-4 х. км.след откакто я е купил, след като я е обслужил напълно - всички ремъци, масла и т.н., регистрация, гражданска, че и каско - общо допълнителна инвестиция 1500-2000 лв. и то с абсурдното обяснение , че харчи много - 13-14 на 100 в София -т.е. точно колкото предписва и производителя???

Колега изглежда си нов във форума :smt136 това не е абсурдно обяснение а подробност :smt023 2-ро влизал ли си в STi.bg?За това,казах,че колата я карам лично аз отвреме на време.Обслужена е да и пак се продаваше въпреки,че не беше наввъртяла и 200км.Просто всеки автомобил,преди да излезне от автокъщата независимо дали е за 1 седмица с транзити или за 1 год. се обслужва изцяло.Разбира се недеи да изказваш съмнения и да заплиташ разни неща без да си проверил за какво става на въпрос.3-то дори написаното съмнение по горе да е основателно,то винаги би могло да бъде проверено от купувача не в нашият сервиз а в всеки друг които пожелае,ако ще разследваме ще покажем видеозапис от деня на обслужването в сервиза,фактури и каквото си пожелае....

Поздрави и моля ви-поне си направете труда преди да пишете и да изказвате съмнения да прочетете и да се поинтересувате-как,защо,какво,кой......не в частност за тази обява а за всичко случващо се във този форум.
Форумът е да си помагаме нали??А не да си вредим

Поздрави :sti: .bg

Нед Фев 20, 2011 1:54 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Напуснал форума

Кофти...
Отговори с цитат
Момчето,което пусна запитването се свърза с мен,след,като успее да дойде до София и да огледа колата или да я закупи,сам ще изрази мнение за автомобила и за достоверността на написаното от мен по-горе.В такъв случай смятам темата за изчерпана!!!

Нед Фев 20, 2011 1:59 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
mitev ivailo написа:
BrainStormeR написа:
А самото окачване турпили подръшка освежаване нешто което може да му одължи живота и може ли да се смени само единият амортисиор и остава ли опцията за вдигането с конвенционални амортисиори

Може колега и само едната въздушна възглавница да се смени - малко не е за наще пътища точно този вид окачване, щото се амортизира по-бързо, а не защото е по-скъпо, никое конвенционално окачване няма да може с един бутон да качи още 5-7 см. :smt129 . Към 800 - 900 лв е целия преден амортисьор к-т, като могат да се сменят и доста отделни части - само възглавницата примерно. Колкото до това дали е обслужен или не един автомобил - това си зависи от човека собственик на къщата или до този, кйто кара колата. Аз лично не харесвам мърлячите, които продават коли в състояние близко до полуразпад, затова браво на колегата, за отношението към колата и марката :smt023, въпреки някой резерви за някой техни дейности породени от едни други теми ;) .

Нед Фев 20, 2011 2:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Влизам малко в офтопика, но най-големия проблем на въздушното е, че НЕ може да се сервизира отделна част на амортисьора и това е една голяма причина хората да се откажат от този тип окачване. Аз не намерих начин да се сервизира само гумата, която беше нацепена при мен.

Нед Фев 20, 2011 3:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1187
Рейтинг: 68
Отговори с цитат
bojopp написа:

:smt023 :smt023 :smt023

Legacy 2.0Gl 98г. МТ
Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT
Forester 2.5X 2003г. AT

Пон Фев 21, 2011 4:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Кофти...
Отговори с цитат
blatimir написа:
bojopp написа:

:smt023 :smt023 :smt023

=D>

Пон Фев 21, 2011 5:56 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема