От вчера съм без катализатори - Дидо ги оперира , сложи резонатори и "гащи " така ги нарича той

аз му викам Y , и повдигна сондата на 3 ти
първи наблюдения :
работната температура на мотора падна с 7 градуса - в движение сега е около 88
91 макс 93 вдига само на празен ход
Колата е осезаемо отпушена - на бензин - реагира адекватно и бързо при всички начини на натискане на педала + май кика почна да работи като хората
Върви повече на бензин от колкото на газ - до преди интервенцията беше обратното - но на газовата със сигурност и се налагат настройки
Чека още не се е разсветкал

за около 60 км градско и околовръстно във всякакви обороти - да се надяваме, че няма да дава ядове - ако даде ще се борим със софтуерно изключване на 3 - та сонда
Искрено се надявам като отида при Джовани да я настрои след махането на катализаторите разхода да ми падне , не смея да я сгазя като хората при 22/100 пенсионерско каране през ум не ми минава да я настъпя и неми се мисли за зимата
Държа да отбележа, че газовата е монтирана и настроена от Иван - а той си разбира от работата - единствено редуктора даде яд - беше с фабричен дефект и след подмяната му още не е настройван допълнително
Надявам се да е улегнал и най накрая да влезна в клуба 16-18 градско
Относно coolera - за момента намерих само мишимото - цена160 лв - без тръбите и т.н
търся си и читаво задно гърне - след запушването на кратерите по него в момента съм със звук на мотоциклет при високи обороти което мен лично ме дразни - от 3000 кубика 6 цилиндъра очаквах дебел , плътен звук на мощен автомобил - уви прекалено тих е

а сега и свистиме